Svar på spørsmålsrunden (Emilie)

Svar på spørsmålsrunden

Da har jeg prøvd å svare så godt jeg kan på spørsmålene dere stilte meg. Jeg valgte å ikke svare på alle spørsmålene dersom det hadde blitt altfor mange, og mange av spørsmålene hadde jeg heller ikke lyst til å svare på. Håper dere fikk svar på mye av det dere lurte på.

 

Hva liker du å gjøre på fritiden? Trene, være ute med venner, reise, shoppe og rett og slett bare kose meg.

Brunt eller blondt hår? Jeg har blondt hår, men vet ikke helt hva jeg liker best.Liker du å fly? Jeg har i hvertfall ikke noe imot det.

En spesiell plass du vil besøke? Afrika, besøke løver og se hvordan de lever der nedeHva skjedde med leiligheten til deg og Karoline? Det har ikke skjedd noe med den, vi bor fortsatt her, men leiekontrakten går ut 1. mai.

Har du jobb? Nei jeg har ikke jobb nå lenger

Hvor kjøper du klærene dine? (Elsker stilen din) Tusen takk. Jeg kjøper de litt overalt. Ebay, Urban, Carlings, Swag, H&M, Cubus, nesten over alt. Spiller ingen rolle hvilken butikk det er bare jeg finner noe jeg liker.

Hvordan trener du? Har du noe fast program? Jeg trener for det meste styrke. Jeg pleier å trene mellom 2-4 muskelgrupper hver økt. F.eks. skuldre, triceps og biceps en økt. Rumpe, lår og mage en annen økt.

Hvordan er kostholdet ditt? Akkurat nå er det ikke så altfor bra, har ikke ork til å lage meg mat. Og når jeg først spiser er det som regel drittmat.(<- kosthold for ca en mnd siden, kosthold i dag ->)Hva er favoritt maten din? Jeg liker egentlig det meste av mat utenom stekt/kokt fisk. Men favoritten er vel sushi, taco og kinamat.

Hvilken hårfarge likte du best? Jeg vet faktisk ikke, er så ubeslutsom når det kommer til det.

Fineste feriested du har vært? Det må være Malta eller Gran Canaria

Hvordan øyenfarge har du? BlåEr du fornøyd med utseendet ditt? Både ja og nei. Har dager jeg er fornøyd, og har dager jeg ikke vil se meg i speilet. Nå om dagen er er ikke fornøyd i det hele tatt. 

Hvem er din beste venn? Karoline og Martine

Trener du ofte? Jeg prøver på det, men har vært litt vanselig i det siste

Er du ofte ute å fester i helgene? Nei ikke egentlig

Definer drømmegutten? En som er trygg på seg selv, en som tar vare på meg og viser at han bryr seg, har humor og selvironi, en herlig personlighet og rett og slett bare er bra

Hva er du redd for? Å være alene og å bli forlatt


Hva liker du best med kroppen din? Hm, kanskje magen eller rumpa(ser selvfølgelig tynnere ut på bildet siden jeg ligger som jeg ligger)Har du tatovert øyenbrynene dine, eller sminker du de slikt? Ser hvert fall utrolig fint ut! Nei det har jeg ikke, tegner litt på de. Tusen takk for det :)

Hvor trives du best? Oslo/Fredrikstad? Og hvorfor? Jeg trives begge steder egentlig. Oslo fordi det er mye mer som skjer her og jeg kommer meg litt bort. Fredrikstad fordi jeg har mamma og pappa der, og mange av vennene mine er der.

Hvorfor starta du og blogge? For å ha et sted å få ut følelser og tanker.

Hva har du alltid i veska di? Jeg har dessverre ingen veske

Hvordan vil du beskrive deg selv? Nå om dagen vil jeg beskrive meg som negativ, trist, og lei. Men ellers er jeg vel en trivelig og omgjengelig jente meg humor og sånn.

Hva slags type klær går du helst i? Ingen spesielle type klær, går med det jeg føler meg komfortabel og fin i.Har du noen tatoveringer? Ja jeg har det, jeg har 3 stk. Skal lage et innlegg om de senere.

Hvem er den viktigste personen i livet ditt? Mamma, pappa og broren min. Og selvfølgelig Karoline og Martine. Har andre viktige mennesker i livet mitt også.

Hvor ser du deg selv hen om 10år? Jeg har rett og slett ingen anelse, har ikke peiling.

 

Nuss og klemz Emz


  7 kommentarer i "Svar på spørsmålsrunden"

Postet av: Sara Lahon
Bra svart bby
12.03.2014, 22:01
URL: http://www.Saralah0n.blogg.no
Postet av: Kamilla
bra svar!
13.03.2014, 08:34
Postet av: Anonym
Kan jo ikke annet enn å bli imponert av en så fantastisk vakker kropp :)
13.03.2014, 14:57
Postet av: camilla
Tror du at du kan lage et innlegg med dine favoritt øvelser som gir resultater? Gjerne øvelser for magen, men du kan ta med øvelser for rumpa og fremside og bakside lår om du orker? :)
13.03.2014, 22:11
Postet av: Emilie
camilla: jeg kan prøve å få til det snart, takk for tips :)
13.03.2014, 22:59
URL: http://mzi.blogg.no/
Postet av: Cecilie
Skal du ikke jobbe på verthuset til sommeren?
16.03.2014, 10:28
Postet av: Emilie
Cecilie: jeg tror jeg skal det, men vet jo ikke helt 100% sikkert ennå
16.03.2014, 11:29
URL: http://mzi.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits