I dag har jeg.. (Emilie)

I dag har jeg..

.. hatt en utrolig hyggelig dag med en venninne jeg gikk i klasse med på videregående. Vi sees veldig sjeldent for tiden siden hu bor i Fredrikstad og jeg bor i Oslo, dessverre. Men da er det alltid litt ekstra hyggelig å se hverandre igjen også. Jeg møtte henne først på City før vi gikk innom noen butikker bare for å titte litt. Deretter dro vi en tur på Olivia på Aker Brygge for å spise lunsj, og herregud så godt det var. Jeg var så sulten, så maten smakte ekstra godt. Jeg spiste en pizza med italiensk skinke og basilikum og en vanilje-panna cotta til dessert. NAM(!!) sier jeg bare. Venninnen min spiste noe pasta med kylling, det så veldig godt ut det også.Etter dette tittet vi litt rundt omkring igjen. Og etter litt trasking rundt fant vi ut at vi var litt tørste igjen, så da tok vi oss turen på Joe and the juice. Det er første gang jeg var der, men definitivt ikke den siste gangen. Det var utrolig godt. Jeg drakk en juice(som jeg ikke husker navnet på i farten) med bringebær, banan og eple. Den anbefales på det sterkeste. Noen som har vært på Joe and the juice før? Eventuelt, hva synes du?

Da denne var drukket opp tok vi en kort tur innom leiligheten da venninnen min ikke hadde sett denne, før jeg tok turen på trening og hun dro hjemover. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra trening igjen, og sitter godt i sofaen med en god posjon med havregrøt. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg i dag, men fant ut at jeg ikke orket dette og det var uansett ikke et veldig spennende antrekk. Men dere kan jo få se et (dårlig) bilde av hva jeg hadde på meg i går.Hva har du gjort i dag?

 

Emilie


  3 kommentarer i "I dag har jeg.."

Postet av: Karen
Det så utrolig koselig ut! :)
26.03.2014, 19:56
URL: http://uneanemone.blogg.no
Postet av: Emilie
Karen: det var veldig koselig også :D
26.03.2014, 20:14
URL: http://mzi.blogg.no/
Postet av: Anonym
Sweet :) skjorte og hestehale ;)
27.03.2014, 09:45

Skriv en kommentar

hits