Endelig(!!) hjemme (Emilie)

Endelig(!!) hjemme

God kveld

Håper dagen deres har vært super. Min har kort sagt vært veldig avslappende, har sovet en del og ligget på sofaen og sett filmer. Grunnen til at dagen min har vært så slapp er at jeg ikke kom hjem fra reisen før klokken 8 i dag tidlig. Planen var jo egentlig at flyet skulle gå klokken 14.30(15.30 norsk tid) fra Gran Canaria, men flyet vårt ble aldri oppropt. Etter en stund var det fler som begynte og lure, og vi fikk til slutt en beskjed om at det var noe galt med flyet og at vi snart ville få mer beskjed. Vi fikk da litt senere en beskjed om at flyet ville gå klokken 21.00 samme kveld, og at vi i mellomtien skulle dra på et hotell og få servert middag der. Rett før vi dro til hotellet fikk vi en ny beskjed om at flyet var enda mer forsinket, og at det ikke ville gå før 22.30(23.30). Jeg ble mer og mer lei, men jeg fikk jo ikke gjort noe med det. Vi landet i Norge klokken 05.30 i dag tidlig, fikk baggasjen vår og snudde nesen hjemover. Så jeg var mildt sagt trøtt da jeg kom hjem, for det var jo heller ikke snakk om at jeg skulle få sove på vei hjem. 

Her er litt bilder fra den siste kvelden og hjemreisedagen.(mamma fikk meg til å pose kleint foran denne palmen, siden broren min tok et bilde akkurat her for 6 år siden)

Vårt siste måltid der nede, HERREGUD SÅ GODT. Jeg fikk meg en katte-venn som vi møtte på hver dag på vei ut for å spise. Jeg kalte han for Gato Negro.Så nå er jeg altså tilbake på norsk jord, og det merkes allerede litt på humøret. Er ikke så gøy her hjemme i kulda(i hvertfall i forhold til temperaturen der nede). I morgen er det jo fredag og helg for de fleste, men for meg blir dette en jobbhelg. Jeg har sommerjobb(eller ved behov) på en pizzarestaurant på Hvaler. 

Så god helg alle sammen, litt på forhånd i tilfelle jeg ikke får oppdatert i morgen.
 

♥Emilie


  4 kommentarer i "Endelig(!!) hjemme"

Postet av: Line H
Så bra du endelig kom deg hjem da, håper du får hvilt ut og slappet av i helgen :D
11.04.2014, 09:57
URL: http://www.linehildre.blogg.no
Postet av: Emilie
Line H: ja var veldig deilig! Blir dessverre lite avslapping da jeg skal jobbe hele helgen, men..
11.04.2014, 16:03
URL: http://mzi.blogg.no/
Postet av:
Du er så utrolig vakker ! :)
12.04.2014, 11:37
Postet av: Emilie
Anonym: wow tusen takk!
12.04.2014, 15:13
URL: http://mzi.blogg.no/

Skriv en kommentar

hits