Et siste farvell (Emilie)

Et siste farvell

I dag har vært en ganske tung og trist dag for meg og hele familien. I dag har det nemlig vært begravelse for min kjære bestemor som forlot oss forrige mandag. Det var utrolig trist, men også litt godt, for nå vet jeg at hun ikke lider noe mer. Endelig fred, stakkars. Det var en utrolig fin gudstjeneste og fin sang. Jeg var også med på å bære kisten ned til der den skulle bli senket i jorden, og det var jeg veldig glad for at jeg fikk være med på. Jeg følte på en måte at jeg fikk sagt ordentlig hade på den måten. Det var også godt å ha hele familien samlet, selv om det var av en trist grunn. Jeg er glad i deg, bestemor, og håper du har det fint der du er nå.
Etter selve begravelsen ble de fleste med hjem til oss for å samles. Jeg tror vi var 35 stk faktisk. Vi spiste litt mat, drakk kaffe og prøvde å ha det hyggelig sammen. 

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag da jeg hadde nok med meg selv og å holde følelsene under kontroll. Føler heller ikke at det ville vært helt riktig å ta frem kameraet og knipse masse bilder i en begravelse.
Vi bor forresten rett ved siden av kirken, og har utsikt over kirkegården og alle gravene fra verandaen vår, som dere kanskje klarer å se på bildene under.  

Når det er sagt vil jeg bare beklage for fraværet mitt de siste ukene. Som dere har fått med dere var jeg jo en uke i Gran Canaria, og med en gang jeg kom hjem derfra var det jo påskeferie. Og flink som jeg er så har jeg jobbet hele uken, og derfor ikke hatt tid eller hatt noe spesielt å fortelle dere om utenom at jeg har laget pizza hver dag. Nå skal jeg jobbe hver helg fremover, og ha fri i ukedagene, så skal bli litt flinkere til å oppdatere. 

I går var jeg forresten en tur i Oslo i leiligheten og pakket ned alle ting som var mine. Husker ikke om jeg har fortalt det, men skal flytte hjem igjen 1. mai(selvom jeg egentlig allerede har flyttet hjem). Leiekontrakten vår går ut da, så da flytter jeg hjem til mor og far igjen. Litt trist, men det blir ganske deilig også. Hadebra mitt kjære Oslo, vi sees nok igjen ♥Da jeg kom hjem igjen ble det sushi til middag, til min store begeistring. Sushi er noe av det beste jeg vet, nam!!!

Hva har du gjort i påsken da? Noe spennende å fortelle?
Håper i hvertfall at alle har hatt en strålende påske!

Jeg ønsker alle en god helg, selv skal jeg som sagt jobbe!


♥Emilie 


  1 kommentarer i "Et siste farvell"

Postet av: inamailen
Så forferdelig trist å lese! Håper det går bedre nå de neste dagene! :) Kjempefin blogg du har, håper du kan ta en tur innom min blogg, har nemlig en spørsmålsrunde på gang :))
27.04.2014, 17:11
URL: http://inamailen.blogg.no

Skriv en kommentar

hits