Min kjære mor fyller 50 år (Emilie)

Min kjære mor fyller 50 år

God morgen(formiddag, ettermiddag whatever) alle sammen

Jeg har nesten nettopp stått opp, men gikk rett og la meg ned i sofaen godt plantet med macen på fanget. Er jo tross alt søndag.

I går feiret vi at mamma har blitt hele 50 år gammel(ung, som hun er flink til å konstatere). Bursdagen hennes var forsåvidt i november, så det er over 7 måneder siden, men bedre sent enn aldri? Vi er litt treige på sånne ting i den familien her. Men i hvertfall, det var en utrolig hyggelig feiring, på tross av at jeg var den eneste under 40 tilstede. Haha. Mamma hadde bestilt tapas, som var utrolig god, men jeg tror vi hadde nok mat til i hvertfall 100 personer, herregud.

Jeg tok dessverre nesten ingen bilder i går, men de tre jeg faktisk tok skal dere få lov til å se.  Slik så da jeg ut for anledningen. Pyntet med skjorte og hele pakka, det er ikke ofte. Egentlig så hater jeg å pynte meg og være "jentete", av en eller annen grunn. Men måtte ofre meg for mamma sin 50-års-dag.

Drikkevarer var det, som dere ser, ingen mangel på. Og enda hadde vi to kjøleskap fulle med øl og annen drikke. Jeg fikk utover kvelden jobben som bartender, så nå har jeg blitt en jævel på å lage mojitos. 

Mesteparten av festen foregikk ute på verandaen under to party-telt. Stemningen var på topp og jeg koste meg faktisk overraskende mye, i hvertfall mye mer enn hva jeg hadde forventet da jeg er 19 og de andre er et sted mellom 40-60.

Hva gjorde du i går da??


Emilie


  0 kommentarer i "Min kjære mor fyller 50 år"

Skriv en kommentar

hits