Jeg vil lese din blogg

Jeg sitter nå bare hjemme og kjeder meg. Mamma og pappa har dratt ut en tur med tanten og onkelen min, broren min er på båtførerprøve-kurs og jeg er selvfølgelig så heldig at jeg må være sjåfør for alle i kveld. Så da tenkte jeg at jeg skulle lese et par nye blogger. Har du en blogg selv eller vet om en bra blogg er det bare å legge igjen adressen i kommentarfeltet, og skrive kort hva bloggen handler om ♥

I samme slengen tenkte jeg å spørre om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Siden det er en liten stund siden jeg har blogget tenkte jeg på. 

♥Emilie

En hilsen fra varmen

Ikke spør meg hvordan disse bildene blir, jeg ligger nemlig ved bassenget i solsteiken akkurat nå. Håper alle koser seg hjemme i Norge. Hvordan er været der?

Xlash.no - rabattkode til dere

Hei alle sammen.

For et par dager siden mottok jeg en pakke i posten fra xlash.no. Det jeg fikk var en liten pakke med et vippeserum som skal gjøre vippene sterkere, lengre og mørkere på bare 3-4 uker. Jeg har lenge vært på utkikk etter et vippeserum, men har aldri egentlig funnet noe, og har aldri hatt råd til det. Så da passet det meg ypperlig å inngå et lite samarbeid med de nå. Vi har blitt enige om at jeg nå skal prøve ut dette, og etterhvert vise resultatene jeg får. Serumet skal påføres rett i overkant av øyevippene en gang om dagen.

Xlash er det markedets mest solgte serum og er laget av naturlige planterkstrakter, og er heller ikke testet på dyr, noe jeg er veldig glad for. De har også en fornøyd-garanti til sine kunder, så om du ikke blir fornøyd får du pengene tilbake, men dette har enda ikke skjedd. Serumet koster egentlig 499,- og det er fri frakt. Men jeg har fått lov til å gi alle dere som er interesserte i det 100,- rabatt om dere bruker koden "EMILIE" i kassen, eller så kan dere bare trykke dere direkte hit via denne linken: http://www.xlash.no/Produkter/lange-oyevipper?campcode=EMILIE
Denne rabattkoden virker bare frem til 21.04.14, så vær rask.

Her ser dere resultater etter bruk av dette serumet. Bloggern www.kristinabe.blogg.no har også testet ut dette produktet, dere kan lese hennes meninger på bloggen hennes om dere søker på xlash i arkiv. Om dere vil ha mer informasjon om produktet kan dere sjekke ut hjemmesidene deres www.xlash.no/produkter, og på www.facebook.com/xlash.no. Det hadde også vært fint om dere likte siden deres på Facebook.

Jeg gleder meg i hvertfall veldig til å teste ut dette produktet, og håper jeg får skikkelig fine vipper. Vil holde dere oppdatert etterhvert på hvordan fremgangen er.

Har du prøvd vippeserum før? Isåfall, hva er dine erfaringer med det?


Emilie

Anbefalinger av sanger??

Som dere kanskje forstår er jeg ikke i topp humør om dagen. Så da lurer jeg egentlig bare på om dere har noen skikkelig deppesanger å anbefale meg??

Nå har jeg forresten nettopp kommet inn døren til leiligheten, og nå skal jeg prøve og sove litt.

Forresten, følg meg på instagram: emeriksen, og Twitter: supermzi(om dere ikke allerede gjør det.

Et i-farten-bilde. Bare for å ha et bilde til.

Emz

Nettbutikker jeg anbefaler

God kveld

Regner med de fleste er i god gang med kvelden sin allerede, og kanskje til og med startet med drikkingen. Men jeg tenkte bare jeg skulle tipse dere om et par nettbutikker som jeg liker veldig godt. 

Den første er Junkyard.no(trykk på navnet for å komme direkte til butikken). Dette er en butikk med mye forskjellige klær innen kategorien street, skate osv. De har veldig mye laidback klær, og jeg liker denne nettbutikken veldig godt. Jeg anbefaler virkelig alle med litt chill stil(og egentlig alle andre, du finner alltid noe du liker) å ta turen innom. Her kan dere se litt av de tilbudene de har nå:

Den andre butikken er Sheinside.com(trykk på navnet for å komme direkte til butikken). Denne nettbutikken har klær for ethvert menneske, enten du liker en veldig classy stil, rocka stil eller laidback/chill stil. Jeg finner alltid noe jeg vil ha hver gang jeg er innom, men dessverre rekker ikke økonomien til. Nå har de faktisk et salg hvor de selger varer til opptil 80% avslag, og de har også andre salg hvor du kan få opptil 50%, så løp og kjøp alle sammen. 

Den siste nettbutikken jeg vil anbefale for dere i kveld er Ebay(trykk på navnet for å komme direkte til butikken). Her kan du jo faktisk kjøpe alt fra en bukse til en campingvogn, men det er selvfølgelig "klesavdelingen" jeg anbefaler til dere. Her har de også klær for enhver person, og de har så UTROLIG mye forskjellig. Jeg kan sitte en hel kveld bare å se på klær derfra fordi de har så mye forskjellig. Jeg har handlet veldig mye fra Ebay, det er veldig billig og klærne er veldig fine i tillegg.Håper dette var nyttig eller noe sånt.

Ha en super kveld.

 

Emz

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Mars 2014


hits