Meg og min døgnrytme

Heisann

Nå har jeg nettopp fått til å dra rumpa mi ut av senga. Har ikke sovet så lenge, men har bare ikke orket å gå ut. Regner med at de fleste kjenner seg igjen i det. Nå har jeg nettopp spist tacosalat, så jeg er stappmett og vil legge meg igjen.

Det har også vært sol og fint vær i dag, noe jeg dessverre bare fikk observere fra vinduet.

Håper alle har hatt en fin dag hittil og at lørdagskvelden blir super.
Hva skal du i dag da?

Emz

Familiebursdag

Hei og hopp.

Nå skal jeg i bursdag til søsteren min som ble 33 år på tirsdag. Dette blir et veldig kort innlegg, men skulle bare si hei.

Bildene ble tatt i full fart ut døra.

Senere i kveld skal jeg være med en venninne på crossfit-time, og skal etterpå spise middag hos henne.

Hva er din plan for i dag?
Håper alle får en fin dag!

Emz

En herlig dag

I dag møtte jeg som sagt tidligere en god venninne av meg fra Fredrikstad. Vi snakker ikke veldig ofte sammen, men vi har det likevel utrolig hyggelig hver gang vi møtes og det er ingen kleinheter. Det var utrolig hyggelig å se henne igjen. Jeg elsker de vennene man har som man snakker med en gang nå og da, men likevel kan ha det dritfett med når man møtes og at det føles som om man snakker hver dag.

Først tok vi oss turen på Fridays ved Spikersuppa og tok oss en øl og spiste litt mat. Venninnen min spiste burger og jeg spiste blt-sandwich. Veldig godt.

Etter dette gikk vi rundt omkring og tittet i litt forskjellige butikker. Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe meg noe, men fikk med meg et par godsaker hjem. Kan vise dere det litt senere eller i morgen.

Hva har du gjort i dag?


Emilie

Småendringer i design

Heihei

Skulle bare fortelle dere at det har blitt gjort litt småendringer i designet mitt. Endret litt på headeren, sidemenyen osv. Har også lagt til en del småbilder nedover venstresiden på bloggen. Vet ikke helt om dere ser noe forskjell i det hele tatt jeg. Men hva synes dere?

 

nuss

Tatoveringer

Hei.

Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om noe jeg interesserer meg veldig for, nemlig tatoveringer. Jeg har tre ganske store tatoveringer på armen selv, og jeg skal etter hvert bygge det ut til en full sleeve. Jeg har også mange andre ideer om hva jeg vil ha når jeg får råd til det. Det er mange som sier tatoveringer er stygt, at man ødelegger kroppen sin og at det rett og slett bare er tull. Vel, smak og behag sier nå jeg. Mamma og jeg er veldig uenige når det kommer til tatoveringer. Hun er ikke veldig begeistret når jeg kommer hjem med halve armen tatovert, men takk Gud for at det er min kropp og at jeg kan gjøre akkrurat som jeg vil med den. 

Personlig elsker jeg tatovering. Jeg synes det er utrolig vakkert, og jeg ser på det som et stykke kunst jeg bærer på kroppen min. Jeg føler nesten at det blir en måte å uttrykke seg på uten ord. Hun ene jeg har tatovert meg hos sa "Jeg synes ikke å tatovere er å legge til blekk på huden, men det er mer som å skrape vekk det ytterste hudlaget for å få frem kunsten som ligger under", og jeg kunne ikke sagt meg mer enig. 

Hver gang jeg sitter på nettet og søker rund på ulike tatoveringer, ideer og inspirasjon til mine fremtidige tatoveringer, blir jeg like giret. Jeg blir på en måte litt glad når jeg finner noe jeg synes er fint, og jeg koser meg rett og slett. I skrivende øyeblikk sitter jeg og ser litt rundt på tumblr og weheartit, og jeg tror jeg har funnet ideen til den neste tatoveringen jeg skal ha. Det eneste som stopper meg er pengene. Hadde det ikke vært for at det var så sinnsykt dyrt å tatovere seg kan jeg nok trygt si at jeg hadde hatt veldig mange flere.


Dette er den siste tatoveringen jeg tok, dere kan også se deler av en annen.

Har du tatoveringer selv?
Hva synes du om tatoveringer?

 

Emilie 

Hyggelig middag

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra middag. Jeg har vært ute og spist med mamma og pappa på Big Horn Steakhouse, noe som var veldig hyggelig. Det eneste som ikke var så veldig hyggelig var at jeg ikke fikk kjøpt vin fordi jeg ikke hadde med meg legitimasjon. Drittservitør.

Jeg spiste pepperbiff, og oreokake med vaniljeis til dessert. Nam, ser ikke dette fantastisk godt ut??

Siden jeg skulle ut av huset så måtte jeg jo se litt ok ut, så dette er første gangen jeg har sminket meg på veldig lenge. Det jeg hadde på meg kan dere se på bildet under her.


Shortsen er fra Bikbok og resten fra H&M om noen skulle finne på og lure på det.

Nå skal jeg ta meg et glass vin og bare slappe av på sofaen resten av kveldn. Hva gjør du i kveld?
Håper alle koser seg.

 

Emilie 

Fin start på dagen

Det første som skjer da jeg lukker opp øynene er at det begynner å renne blod fra nesen min. Fantastisk. Jeg blør jo aldri neseblod, tror det har skjedd 3 ganger tidligere, så jeg synes det er like merkelig hver gang. Men samtidig er det litt fascinerende, for jeg skjønner ikke hva som skjer, og jeg synes blod er litt kult. Haha, jeg er litt spesiell.

Selvfølgelig måtte jeg jo dokumentere dette. Bildene er ikke av full kvalitet da jeg ikke hadde noe annet enn iPhonen liggende tilgjengelig.

 

Men hvorfor blør man egentlig neseblod? Det har jeg aldri skjønt.
Og hvordan har din dag vært så langt?

 

Emilie

Søvnproblemer

Jeg vet jeg ikke er alene om dette med søvnproblemer. Det å være våken natt etter natt etter natt. Timene bare flyr forbi, også er klokken brått 7, så 8, så 9. Mange ganger sovner jeg heller ikke før rundt 10-tiden, og det resulterer jo i at jeg sover bort hele neste dag. Så fortsetter det bare sånn. Det er en evig ond sirkel som jeg aldri kommer meg ut av. 

Det er kjedelig nok i seg selv å være våken til langt på natt(eventuelt neste morgen), men enda kjedeligere blir det når jeg ikke har noen å snakke med, noen som er våkne hele natten sammen med meg. Jeg sitter liksom bare her. Enten ser jeg en serie eller en film, eller så surfer jeg rundt på nettet. 

Dette søvnproblemet fører til at jeg er helt slapp neste dag, jeg orker liksom ikke gjøre noen ting. Jeg er også i dårlig humør, blir veldig fort irritert og jeg er sjeldent sulten. Flere ganger har jeg prøvd å f.eks. døgne slik at jeg legger meg neste dag i normal tid, jeg prøver å stå opp tidlig for å bli trøtt til kvelden, jeg har prøvd mye rart, men det er ingenting som fungerer for meg. Jeg faller alltid tilbake i de "rutinene" hvor jeg er våken til langt på natt, og sover til langt på dagen. 

Hvis det i det hele tatt er noen som ser dette(haha) og noen har noen gode råd, så spytt ut.

 

Emilie

Jeg vet liksom ikke?

Hei. 

Ja, hva skal man liksom skrive her da? Jeg er så ekstremt dårlig med ord, med å yttrykke meg selv svart på hvitt. Ordene kommer ikke til meg slik som det gjør med veldig mange, og det irriterer meg litt. For jeg har egentlig mye jeg vil kunne sette ord på, mye jeg vil forklare og vise. I mange situasjoner holder ikke bevegelser, ansiktsuttrykk og lyder, så da står jeg der da; uten ord å bruke.

Men jeg er veldig usikker. Usikker på om jeg skal begynne å blogge. Dele mine meninger, følelser og min hverdag med andre. På en side er det veldig deilig å ha et sted hvor jeg kan (prøve på best mulig måte) å uttrykke meg selv på, få ut litt følelser og tanker. Uten at jeg må stå ansik til ansikt med et annet menneske. For jeg føler det kan være veldig vanskelig å få sagt det man vil si når man står ovenfor en annen, at ordene ofte stokker seg og det som kommer ut er bare uforståelige lyder, eller ingenting i det hele tatt. På en annen side er jeg litt skeptisk til det å dele meg og mitt med andre mennesker. Mennesker jeg ikke vet hvem; hva de heter, hvordan de ser ut, hvor gamle de er, hvor de bor. Men det som er deilig med mennesker du ikke kjenner, det er at du eventuelt kan få et helt nytt syn på ting. Helt nye meninger og råd som ikke legges vekt på hva personen vet om deg fra for og ut ifra hvor godt personen kjenner deg.

Så jeg gir det en liten sjanse da. Nå i starten vil jeg nok blogge mest for meg selv og min egen del, rett og slett for å ha et sted jeg kan få ut litt tanker og følelser, men samtidig kanskje få litt tilbakemelding. Det vil nok komme et og annet innlegg av andre slag enn tanker og følelser også, som for eksempel om min hverdag, trening og et og annet selfie. Haha.

Men ja, det var egentlig det jeg hadde å si i dag/kveld/natt(??)

Jeg ønsker dere alle(hvis det i det hele tatt er noen som ser dette da, haha) en god helg.

 

Emilie 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Mars 2014


hits