spørsmålstegn

Først og fremst, godt nyttår!! Men jeg lurer på en ting. Det er fler av dere som sier at dere vil jeg skal begynne og blogge igjen, og HVIS det skjer, hva ville dere da at jeg skulle blogget om? Og bare for at dette ikke skulle bli et superkjedelig innlegg, legger jeg ved noen tilfeldige bilder. 


Skole i LA til høsten

Hei og hopp

Jeg har en super nyhet. Eller, den er super for meg. Vet ikke helt hva dere synes. Men i hvertfall, jeg skal gå på skole i Los Angeles, nærmere bestemt Santa Monica til høsten. Alt er ikke helt klart ennå, men jeg har fått studieplass, og har nå takket ja til dette. HERREGUD!!!

Studiet jeg har meldt meg på heter Sports and Nutrition, og undervisningen vil foregå på Santa Monica College. Jeg har søkt studieplass gjennom Gateway College. Kjenner fler som har dratt gjennom de tidligere, og de virker veldig fornøyde med det. 

Boligene vi blir å bo i ligger også i Santa Monica, visstnok en 15 minutters sykkeltur unna skolen. Og selve Santa Monica ligger ca. en halvtime unna Los Angeles sentrum, Hollywood og Beverly Hills. 

Har noen av dere vært i L.A. med Gateway College? Eller noen som har noen lignende opplevelser å dele? Trenger all informasjon jeg kan få.  Ser det ikke fantastisk ut? 

Om noen av dere også skal til L.A. til høsten, ta gjerne kontakt med meg. Hadde vært hyggelig å møte flere norske der nede!
 

emilie

Fordi jeg kjeder meg

God kveld.

Nå har jeg ikke skrevet noe her på... lenge. Jeg har rett og slett ikke orket, da jeg er i militæret og ikke har verken ork eller lyst til å sette meg ned etter tjeneste og skrive side opp og side ned om hva som har skjedd. Så da har jeg bare latt være, rett og slett. 

Den uken her har jeg vært hjemme på perm, noe som har vært veldig deilig. Ganske kjekt å kunne sove lenge, spise hva jeg vil og når jeg vil, og ikke minst bruke egne klær. Merker først nå hvor mye jeg setter pris på små ting i hverdagen jeg ikke tenkte på tidligere. 

Mens jeg har vært hjemme har jeg fått gjort ganske mye. Jeg har gjort ferdig mer av sleeven min, det eneste som gjenstår nå er litt skygging og en generel fiks av hele stykket. Jeg har vært hos frisøren hvor jeg klippet meg ganske kort, stripet etterveksten og "farget" håret mitt i en litt kaldere tone, brynene mine ble også vokset og farget. Så nå føler jeg meg ganske ny. Fra i går til i dag var jeg og mamma i Oslo. Vi spiste masse god mat, og jeg har shoppet litt(les: MYE). 

Hva har skjedd siden sist? 

 

God morgen

Ville bare ønske dere alle en god morgen. Selvom flesteparten av dere mest sannsynlig sover ennå. Selv er jeg helt ekstremt trøtt, og egentlig ganske lite motivert for denne dagen.

Ha en fin dag, så skal dere ikke se bort ifra at jeg oppdaterer dere om dagen min litt senere i kveld.

Noen som har et par motiverende ord tidlig på morgenkvisten?

Emilie

22 jump street

Hei og hopp 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino. Jeg så filmen "22 jump street" sammen med en venninne jeg ikke hadde sett på lenge. Var utrolig hyggelig å se henne igjen. Og ikke minst, så var filmen helt fantastisk bra. Jeg tror helt seriøst ikke jeg har ledd så mye av en film tidligere. Så den anbefales på det STERKESTE!!!! Har du ikke sett den, så gjør det. Har du allerede sett den, se den på nytt. Så bra var den. Haha. 

Her er i hvertfall et forsøk på outfit-bilder. Mamma er fotograf. 


Litt sur


Ups, falt nesten også. Og hunden ville være med i bakgrunn


Der fikk jeg det til!

Har du sett, eller har lyst til å se, "22 jump street"? 
Hva synes du om outfiten?


♥Emilie 

Ny på håret

I går begynte jeg å tenke på at jeg hadde lyst til å klippe håret mitt ganske kort. Jeg har lenge sagt at jeg snart må klippe meg, fordi håret mitt var så slitt, men ville klippe en del. Så i dag tidlig dro jeg og mamma til en frisør og spurte om de hadde en ledig time, og en halvtime senere satt jeg i frisørstolen. Under kan dere se litt bilder av hvordan det ble. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, kunne ikke tenkt meg en annen frisyre enn denne akkurat nå. 


Printscreenet snapchatten for å vise dere, haha. 


I prøverommet på urban, kjøpte den genseren(i grå)


Toppen og skoene jeg har på her er også nye, veldig fornøyd. 


Kjøpte også med meg disse herlighetene hjem, klarte ikke bestemme meg for hvilke av skoene jeg ville ha, så jeg kjøpte like gjerne begge. Til stor glede for han som jobbet på Urban i dag. I tillegg til dette kjøpte jeg meg litt ny sminke, men orker ikke vise dere det, da det ikke er så veldig interessant. 

Hva synes dere om håret og innkjøpene mine?


♥Emilie

Koselig middag med mamma

Nå har jeg og mamma nettopp kommet hjem fra en hyggelig middag på brygga i Fredrikstad. Jeg spiste biffsnadder av okse til hovedrett og brownies med bringebærsorbet til dessert. Herregud så godt det var, og herregud så mett jeg ble. Nå skal vi bare slappe av med et par glass vin på verandaen og kose oss. Har overraskende nok på meg knall rosa leppestift i dag, til en forandring. Jeg har også gjenoppdaget photo-booth, kamerafunksjonen på mac. Så har blitt litt fjortiss igjen, måtte jo såklart teste det ut. Haha, kan ikke huske sist jeg brukte det seriøst. Nostalgi. Ikke ta bildene seriøst, jeg ble automatisk 12-13 år igjen. Jeg må nesten le litt, husker hvor kult jeg synes det var å ta bilder med macen og legge det ut på nettby eller biip eller noe. Andre som hadde det sånn?

(Beklager for mange bilder av meg selv, heheheh)

Hva har du gjort i dag da? Og hva er planene for helgen?


Emilie

Morsomt med ny båt

I dag har jeg for første gang sett den nye båten vår. Vi fikk den forsåvidt i går, men ja. Her ser dere noen bilder av hvordan den ser ut, gleder meg til mange turer på vannet med den i sommer. Nå må jeg nesten få rotet meg til å ta båtførerprøven også. Båten er forresten en Nordkapp Noblesse 760 RS, eller noe lignende. Årets modell, helt ny med andre ord. Litt stas.Vi fikk også besøk av en svane-mann, som forsåvidt var ganske aggressiv, men veldig fin da.Til slutt måtte jeg bare ta med et bilde jeg nesten nettopp tok fra verandaen vår oppe. Er ganske fint her jeg bor, selvom jeg blir ganske lei i lengden. Hva synes dere om båten? Har dere båt selv? 


♥Emilie

Sofagris

Denne dagen har gått med til en eneste ting: ligge i sofaen og se serier, nå for tiden er det White Collar jeg ser på. Mye av det samme som jeg gjorde i går med andre ord. Men helt ærlig så har jeg ikke lyst til å gjøre noe om dagen. Orker rett og slett ikke. 

Men over til White Collar, jeg er totalt hektet. Og man kan ikke annet enn å elske Neal Caffrey, spilt av Matt Bomer. Herregud for en kjekkas og litt av en sjarmør, bare synd han er homofil. Jepp. Men han kler rollen veldig godt, og jeg elsker den scenen som er på bildet under her, hvor han bruker en sheriff-stjerne fra en frokostblandings-eske, og føler seg så sjef. De som har sett serien forstår nok hva jeg mener. Har du sett White Collar? Isåfall, hva synes du? 
For dere som ikke har sett det og er på leting etter en ny serie, så anbefales denne på det sterkeste.  


Emilie

Min kjære mor fyller 50 år

God morgen(formiddag, ettermiddag whatever) alle sammen

Jeg har nesten nettopp stått opp, men gikk rett og la meg ned i sofaen godt plantet med macen på fanget. Er jo tross alt søndag.

I går feiret vi at mamma har blitt hele 50 år gammel(ung, som hun er flink til å konstatere). Bursdagen hennes var forsåvidt i november, så det er over 7 måneder siden, men bedre sent enn aldri? Vi er litt treige på sånne ting i den familien her. Men i hvertfall, det var en utrolig hyggelig feiring, på tross av at jeg var den eneste under 40 tilstede. Haha. Mamma hadde bestilt tapas, som var utrolig god, men jeg tror vi hadde nok mat til i hvertfall 100 personer, herregud.

Jeg tok dessverre nesten ingen bilder i går, men de tre jeg faktisk tok skal dere få lov til å se.  Slik så da jeg ut for anledningen. Pyntet med skjorte og hele pakka, det er ikke ofte. Egentlig så hater jeg å pynte meg og være "jentete", av en eller annen grunn. Men måtte ofre meg for mamma sin 50-års-dag.

Drikkevarer var det, som dere ser, ingen mangel på. Og enda hadde vi to kjøleskap fulle med øl og annen drikke. Jeg fikk utover kvelden jobben som bartender, så nå har jeg blitt en jævel på å lage mojitos. 

Mesteparten av festen foregikk ute på verandaen under to party-telt. Stemningen var på topp og jeg koste meg faktisk overraskende mye, i hvertfall mye mer enn hva jeg hadde forventet da jeg er 19 og de andre er et sted mellom 40-60.

Hva gjorde du i går da??


Emilie

Lite som skjer

Det er ikke veldig mye spennende som skjer om dagen, og jeg har heller ikke veldig mye motivasjon til å finne på ting å skrive om her på bloggen. Som vanlig har jeg jobbet ganske mye i det siste, og da får jeg naturligvis ikke tid til å gjøre så mye annet. 

På mandag var det personalfest med jobben, og på onsdag var vi ca. 20 stk. fra jobben som samlet oss for å spise god mat og kose oss masse. Vi hadde mange forskjellige leker som kubb, hoppe i sekk, egg-løp osv. Det er sjeldent en kjedelig stund med den gjengen der. Kunne ikke vært mer fornøyd med kollegaene mine tror jeg. Litt senere i kveld eller i løpet av morgendagen kommer det et litt mer personlig innlegg, det er en god stund siden jeg hadde det nå. Så om du synes det er interessant å lese, så får du følge med.

Er det egentlig noe spesielt dere vil lese om? Sånn med tanke på at jeg har litt dårlig kreativitet for tiden. Hehe.

Dere får ha en super fredag enn så lenge. Hva er planene dine for helgen??


Emilie

Hundepasser og nyfarget hår

God kveld

For øyeblikket bor jeg hos tanten og onkelen min mens de er borte for å passe på hunden deres. Jeg kan virkelig ikke klage. Jeg har et hus for meg selv, får låne bilen deres og kan spise så mye jeg vil fra maten de har. Hadde klart å venne meg til dette. Dessverre er det bare frem til torsdag kveld jeg skal passe henne. 

Hunden jeg passer heter Sara oger en merkelig blanding av kinesisk nakenhund og terrier, haha. Og i tillegg har hun et ganske ekstremt underbitt. 

Jeg har også farget håret mitt i dag, noe som skjedde veldig spontant. Det ble ikke store forandringene, men håret ble et par toner lysere, og fargen ble mye gjevnere enn den allerede var. Fargen var helt blå da jeg tok den i håret, og noen som så det ble litt bekymret for at jeg kom til å ende opp med den fargen på håret. Fargen var jo faktisk litt kul, da.Planen er jo å farge håret i en lys rosafarge etterhvert, men for å få best mulig resultat så må håret først farges lysere. Får se når jeg eventuelt får gjort det.

Hva har du gjort i dag? 


Emilie

Et lite bildedryss fra den siste tiden

Siden sist har jeg:

Badet

Trent

Tatt ny tatovering

Tatt et fint bilde av jobben

Gått Fløyen

Gått i Bergens gater

Fått meg en ny kjoleTrent litt til og fått litt mer muskler

Prøvd meg på å lage mat

Kjøpt meg en caps

Solet meg og fått enda litt mer muskler

Spist masse god mat

Vært i bursdag til en veldig god barndomsvenninne av meg

Og mye mer, men har dessverre ikke bilder av alt jeg har gjort de siste mnd. Hva har du gjort de siste mnd? Og hva er planene for sommeren? 


♥Emilie 

Hm, hei?

Heisann alle sammen.

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og det er jeg fullt klar over. Og beklager for det. Jeg har siden sist jobbet veldig mye, trent en del og være sosial. Ingenting spesielt å fortelle om med andre ord. Men ja. Tenkte egentlig bare jeg skulle stikke en tur innom for å si hei, og for å spørre hvordan det går med dere alle sammen?

Jeg har det helt greit for tiden. Humøret er veldig opp og ned, men det er for meg ikke noe nytt. Jobben min har begynt å ha åpent hver dag nå, så skal jobbe mye fremover.

Tok med et gammelt bilde fra da jeg var i Gran Canaria. 1. fordi jeg savner det, 2. fordi jeg ikke har noen andre bilder akkurat her.

Såå, hvordan går det med dere? Noe interessant å fortelle?
Og vil dere egentlig at jeg skal begynne(fortsette med) å blogge igjen?? Ville vært fint med svar.


Emilie 

Lite motivasjon

Hei og hopp

Jeg vet jeg er dårlig på å oppdatere, men helt ærlig så har jeg ikke så mye motivasjon til tiden. Og det gjelder ikke bare blogging, men også trening og livet generelt(NEI, jeg mener ikke at jeg vil gi opp livet). Jeg får ikke sove om natten, og sover til langt på dagen. Og når jeg da først står opp har jeg ikke lyst til å gjøre så mye annet enn å bare slappe av, se film, spille fifa eller sove litt til. Så sånn går no dagan. 

Er det noen som har noe spennende å fortelle? Eller noen tips til å få litt motivasjon til alt. 

Jeg satt forresten og så igjennom bilder på ipaden min nå, og kom over bilder fra perioden hvor jeg hadde svart/rosa ombré, og jeg må innrømme at jeg savner det litt. Savner å ikke være helt sånn som alle andre, skille meg litt ut. 

Så hva synes dere? Har dere noen gang hatt en litt "crazy" farge på håret??

Ha en super kveld, alle sammen. Jeg lover å prøve å oppdatere dere litt i morgen.


♥Emilie 

Et siste farvell

I dag har vært en ganske tung og trist dag for meg og hele familien. I dag har det nemlig vært begravelse for min kjære bestemor som forlot oss forrige mandag. Det var utrolig trist, men også litt godt, for nå vet jeg at hun ikke lider noe mer. Endelig fred, stakkars. Det var en utrolig fin gudstjeneste og fin sang. Jeg var også med på å bære kisten ned til der den skulle bli senket i jorden, og det var jeg veldig glad for at jeg fikk være med på. Jeg følte på en måte at jeg fikk sagt ordentlig hade på den måten. Det var også godt å ha hele familien samlet, selv om det var av en trist grunn. Jeg er glad i deg, bestemor, og håper du har det fint der du er nå.
Etter selve begravelsen ble de fleste med hjem til oss for å samles. Jeg tror vi var 35 stk faktisk. Vi spiste litt mat, drakk kaffe og prøvde å ha det hyggelig sammen. 

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag da jeg hadde nok med meg selv og å holde følelsene under kontroll. Føler heller ikke at det ville vært helt riktig å ta frem kameraet og knipse masse bilder i en begravelse.
Vi bor forresten rett ved siden av kirken, og har utsikt over kirkegården og alle gravene fra verandaen vår, som dere kanskje klarer å se på bildene under.  

Når det er sagt vil jeg bare beklage for fraværet mitt de siste ukene. Som dere har fått med dere var jeg jo en uke i Gran Canaria, og med en gang jeg kom hjem derfra var det jo påskeferie. Og flink som jeg er så har jeg jobbet hele uken, og derfor ikke hatt tid eller hatt noe spesielt å fortelle dere om utenom at jeg har laget pizza hver dag. Nå skal jeg jobbe hver helg fremover, og ha fri i ukedagene, så skal bli litt flinkere til å oppdatere. 

I går var jeg forresten en tur i Oslo i leiligheten og pakket ned alle ting som var mine. Husker ikke om jeg har fortalt det, men skal flytte hjem igjen 1. mai(selvom jeg egentlig allerede har flyttet hjem). Leiekontrakten vår går ut da, så da flytter jeg hjem til mor og far igjen. Litt trist, men det blir ganske deilig også. Hadebra mitt kjære Oslo, vi sees nok igjen ♥Da jeg kom hjem igjen ble det sushi til middag, til min store begeistring. Sushi er noe av det beste jeg vet, nam!!!

Hva har du gjort i påsken da? Noe spennende å fortelle?
Håper i hvertfall at alle har hatt en strålende påske!

Jeg ønsker alle en god helg, selv skal jeg som sagt jobbe!


♥Emilie 

Jeg lever

Men bare så vidt. Nå er det en stund siden jeg har skrevet et innlegg. Grunnen til det er at jeg har jobbet hele helgen, og da ikke har hatt noe interessant å oppdatere dere om sett bort ifra at jeg har laget pizza og sovet. Jeg vet heller ikke hvor mye jeg får blogget resten av påsken da jeg skal jobbe fra i dag til og med mandag også.

Oppå dette fikk jeg beskjed mandag morgen om at min bestemor hadde omkommet, så jeg har heller ikke vært i noe spesielt godt humør. Så jeg håper dere forstår. 

Når jeg først er innom vil jeg minne dere på rabattkoden jeg har fått til dere hos XLASH hvor dere får 100 kr avslag på en "tube" med vippeserum. Denne rabattkoden varer frem til 21.04.14, så dere må være raske. Dere kan enten trykke dere inn HER eller skrive inn "EMILIE" der det står kampanjekode. De har som sagt tidligere ingen frakt, og 100% fornøyd-garanti, så om dere ikke får de resultatene dere håpet på får dere pengene tilbake. 

I går var jeg med noen venner. Vi var først en tur og golfet litt, noe som var min første gang. Det gikk ikke sånn veldig bra, men det var gøy da. Senere grillet vi og drakk litt vin, det var veldig hyggelig.


Håper alle får en fin påske, og at dere koser dere masse!!


♥nuss

Endelig(!!) hjemme

God kveld

Håper dagen deres har vært super. Min har kort sagt vært veldig avslappende, har sovet en del og ligget på sofaen og sett filmer. Grunnen til at dagen min har vært så slapp er at jeg ikke kom hjem fra reisen før klokken 8 i dag tidlig. Planen var jo egentlig at flyet skulle gå klokken 14.30(15.30 norsk tid) fra Gran Canaria, men flyet vårt ble aldri oppropt. Etter en stund var det fler som begynte og lure, og vi fikk til slutt en beskjed om at det var noe galt med flyet og at vi snart ville få mer beskjed. Vi fikk da litt senere en beskjed om at flyet ville gå klokken 21.00 samme kveld, og at vi i mellomtien skulle dra på et hotell og få servert middag der. Rett før vi dro til hotellet fikk vi en ny beskjed om at flyet var enda mer forsinket, og at det ikke ville gå før 22.30(23.30). Jeg ble mer og mer lei, men jeg fikk jo ikke gjort noe med det. Vi landet i Norge klokken 05.30 i dag tidlig, fikk baggasjen vår og snudde nesen hjemover. Så jeg var mildt sagt trøtt da jeg kom hjem, for det var jo heller ikke snakk om at jeg skulle få sove på vei hjem. 

Her er litt bilder fra den siste kvelden og hjemreisedagen.(mamma fikk meg til å pose kleint foran denne palmen, siden broren min tok et bilde akkurat her for 6 år siden)

Vårt siste måltid der nede, HERREGUD SÅ GODT. Jeg fikk meg en katte-venn som vi møtte på hver dag på vei ut for å spise. Jeg kalte han for Gato Negro.Så nå er jeg altså tilbake på norsk jord, og det merkes allerede litt på humøret. Er ikke så gøy her hjemme i kulda(i hvertfall i forhold til temperaturen der nede). I morgen er det jo fredag og helg for de fleste, men for meg blir dette en jobbhelg. Jeg har sommerjobb(eller ved behov) på en pizzarestaurant på Hvaler. 

Så god helg alle sammen, litt på forhånd i tilfelle jeg ikke får oppdatert i morgen.
 

♥Emilie

De siste dagene

Hei og hopp. Hvordan går det med dere? Tenkte bare jeg skulle dele litt bilder fra de siste dagene her i Gran Canaria. I dag er siste dagen i solen før kursen settes hjem mot Norge igjen. Flyet vårt går klokken 14.00 i morgen.

Bildene er i helt tilfeldig rekkefølge, og ganske mange av de er veldig tilfeldige. Jeg hører forresten at det skal bli bra vær mot slutten av uken hjenme i Norge? Det liker jeg.

Ha en super dag alle sammen!!

Toppløse damer

God dag alle sammen. Håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse. Har hørt at det har snødd/sludda en del steder i Norge? Brrr så kaldt. Her er det langt ifra noe nedbør, og jeg ligger for øyeblikket og steker skikkelig i solen.
Angående overskriften så er det overraskende mange jenter/damer som soler seg toppløse og i gstreng-bikini, og dette er et familiehotell. Jaja nok om det, det er sikkert veldig deilig.

Jeg soler meg faktisk toppløs for øyeblikket selv, MEN jeg ligger på magen.

Hva har du gjort i helgen da??


Emilie

Smoothie

Herregud for en fantastisk dag dette er. Solen skinner, det er ingen skyer, og vi kjenner såvidt vinden. Jeg merker veldig godt at solen tar ordentlig tak på kroppen min. Nå nyter jeg en deilig smoothie ved bassenget, og tenkte vel egentlig bare at jeg måtte friste dere litt.

??

God natt

Ville bare innom for å ønske dere alle en god natt! Har dere hatt(fortsatt har) en fin fredagskveld? Jeg har i hvertfall koset meg masse med god mat og drikke.

Da vi var og spiste ble jeg forresten bedt ut på strand-date med en italiensk servitør i morgen, og jeg og mamma ble bedt med på drinker i morgen kveld. Jeg får skikkelig god selvtillit av å være her, får komplimenter i hytt og pine. Er ikke helt vant til sånt. Men det er utrolig hyggelig da.

Ha en super helg alle sammen!!

Tid for mat

Jeg sitter i sengen på hotellrommet og venter på at vi skal dra ut for å spise. I dag har vi for det meste ligget ved bassenget, men det ble overskyet så vi gikk opp på rommet litt tidligere enn planlagt. Både jeg og mamma sovnet med en gang vi kom opp, og våknet for ca en time siden. Var faktisk utrolig deilig med en powernap, er lenge siden sist.

Dette har jeg på meg i kveld da.

Vel fremme

Er vel fremme i Gran Canaria, og har nettopp kommet tilbake til hotellet fra en litt(veldig) sen lunsj. Nå sitter vi bare ved bassenget og slapper av med en kald fanta lemon.

I kveld skal vi nok bare slappe av og spise en litt sen middag med tanke på at vi er veldig mette nå. Morgendagen vil for det meste gå med til soling og avslapping, sånn som resten av uka.

Stor klem fra varmen

Adios Noruega

God morgen alle sammen

Nå har jeg allerede vært våken i en del timer da jeg drar til Gran Canaria om litt over en time. Har nettopp spist en god frokost på Gardermoen, og sitter vel egentlig nå bare og venter på at gaten vår skal bli klar for boarding.

Damen som satt ved innsjekk sa at det var meldt supert vær hele uken, så nå skal vi virkelig kose oss.

Jeg vil på forhånd beklage for at jeg kommer til å blogge litt dårlig denne uken. Dagene kommer for det meste til å bestå av soling, bading og spising. Men jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte som mulig, det kommer også litt an på hvor bra Internett det er på hotellet.

Håper alle får en super dag og en strålende uke!


Emilie

Glade dager

Hei alle sammen.

De siste to dagene har jeg rett og slett ikke tatt meg tid til å blogge. Jeg er hjemme hos mamma og pappa, og det har vært et helt fantastisk vær. I går lå jeg faktisk ute på verandaen i bikini og solte meg.

Det ble faktisk såpass varmt en stund at jeg måtte gå inn og avkjøle meg litt

Ser det ikke helt utrolig deilig ut??

I dag har jeg bare vært på trening og hentet mamma på jobben. Vi dro også en liten tur innom byen for å se etter bikini, vi drar jo til Gran Canaria på onsdag. Herregud det skal. Bli deilig!!

Hva har du gjort de siste dagene? Hvordan er været hos deg?


Emilie

For et nydelig vær

God ettermiddag

Vil bare innom for å fortelle dere at det har vært helt fantastisk vær i dag. Noe alle skikkert vet fra før. Jeg har i hvertfall tilbrakt mesteparten av dagen ute i solen på verandaen. Helt utrolig deilig.

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til i kveld. Skal i bursdag til en venninne jeg gikk på ungdomsskole med. Det blir utrolig hyggelig!

Dere må forresten følge med i morgen, kommer med en "nyhet" jeg tror en del av dere vil like.

Hvordan har din dag vært? Hva er planen for kvelden?
 

♥Emilie

Kjapt innom

Tenkte jeg bare skulle ta en kjapp tur innom for å si hei og å ønske alle en fin helg. I dag har jeg vært på trening og tatt en kaffe med søsteren min, og HERREGUD for et vær det har vært i dag?? Helt fantastisk. Nå må jeg pakke litt, skal nemlig hjem til mamma og pappa i dag, og bussen min går om litt over en time bare. Håper alle har hatt en super dag ute i solen, og at resten av helgen blir super. Hva er dine planer for helgen?

Jeg har forresten sluttet helt med ansiktssminke til hverdags, og jeg kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det er.

En rask sniktitt på hva jeg har hatt på meg i dag, har ikke tid til å ta ordentlige bilder nå.

♥Emilie

God kveld

Eller kanskje god natt? For meg som egentlig er et nattmenneske er jo dette bare kvelden. Men jeg har faktisk kommet meg inn i en ganske grei døgnrytme, så det er snart sengetid for meg også. Mange sover kanskje allerede, men jeg har nettopp kommet hjem. Har vel egentlig trent nesten helt fra klokken 19.00. Neida, er ikke sååå treningsfreak. Men jeg var først på en crossfit-time fra klokken 19.00-19.45 ca., og etter dette var jeg hos Betina og spiste en god, sen middag. Tror det var brokkoligrateng hun kalte det, godt var det i hvertfall. Etter middagen gikk vi oss en tur, som vi alltid gjør på torsdager. Denne gangen gikk vi fra Skøyen til Solli/Aker Brygge, tilbake til Skøyen, til Bestum(altså her, Betina var med og så på leiligheten) og igjen tilbake til Skøyen. Vi gikk fra 21.00-23.30, så 2,5 time. Tror vi gikk litt i overkant av en mil faktisk, flinke vi vel.

Nå er jeg i hverfall veldig fornøyd og i veldig godt humør. Det er så deilig å merke hvor stor forskjell treningen har på meg, det er nesten litt komisk. Men jeg merker at jeg kommer til å få sove veldig godt i natt. Må vel egentlig snart legge meg da det er på'n igjen med trening i morgen klokken 11. Og etter dette skal jeg møte en av søstrene mine på en kaffe, så det blir veldig hyggelig. Vet ikke om jeg får oppdatert dere så mye før dette, så da ønsker jeg dere alle en god fredag og håper dere får en super start på helgen!

Sov godt alle sammen!

 

Emilie

I dag har jeg..

.. hatt en utrolig hyggelig dag med en venninne jeg gikk i klasse med på videregående. Vi sees veldig sjeldent for tiden siden hu bor i Fredrikstad og jeg bor i Oslo, dessverre. Men da er det alltid litt ekstra hyggelig å se hverandre igjen også. Jeg møtte henne først på City før vi gikk innom noen butikker bare for å titte litt. Deretter dro vi en tur på Olivia på Aker Brygge for å spise lunsj, og herregud så godt det var. Jeg var så sulten, så maten smakte ekstra godt. Jeg spiste en pizza med italiensk skinke og basilikum og en vanilje-panna cotta til dessert. NAM(!!) sier jeg bare. Venninnen min spiste noe pasta med kylling, det så veldig godt ut det også.Etter dette tittet vi litt rundt omkring igjen. Og etter litt trasking rundt fant vi ut at vi var litt tørste igjen, så da tok vi oss turen på Joe and the juice. Det er første gang jeg var der, men definitivt ikke den siste gangen. Det var utrolig godt. Jeg drakk en juice(som jeg ikke husker navnet på i farten) med bringebær, banan og eple. Den anbefales på det sterkeste. Noen som har vært på Joe and the juice før? Eventuelt, hva synes du?

Da denne var drukket opp tok vi en kort tur innom leiligheten da venninnen min ikke hadde sett denne, før jeg tok turen på trening og hun dro hjemover. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra trening igjen, og sitter godt i sofaen med en god posjon med havregrøt. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg i dag, men fant ut at jeg ikke orket dette og det var uansett ikke et veldig spennende antrekk. Men dere kan jo få se et (dårlig) bilde av hva jeg hadde på meg i går.Hva har du gjort i dag?

 

Emilie

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits