Hjemme

Da var mitt opphold i militæret over. I hvertfall for denne gangen. Jeg har blitt dimitert på grunn av skade, noe som er utrolig kjipt da jeg har hatt lyst til å gjøre en karriere i forsvaret så lenge jeg kan huske. Men, alt kan vel ikke gå som man vil heller, kan det? Jeg kom hjem i går kveld i 22-tiden, og har siden da slappet av så mye som mulig. Tatt igjen søvn og spist mat. Tror ikke det har gått helt opp for meg ennå, at jeg ikke skal tilbake. Tenker at jeg er hjemme på perm og at jeg ser igjen romkameratene mine og alle de andre om en uke eller to. Gruer meg litt til det. Til at jeg får det slaget i trynet, at jeg faktisk ikke skal tilbake til alt som har vært livet mitt de siste 6 mnd. Tilbake til vennene mine, tilbake til "familien min".

På fredag var jeg og noen av jentene mine ute og spiste en "avskjedsmiddag" da dette var min siste helg der. Var utrolig koselig, og kvelden viste seg å bli veldig bra. Vi dro ut etter at vi hadde spist. En drink førte til enda en, og formen ble relativt bra. Jeg dro også ut på lørdagen, men da bare med 3 av guttene jeg har blitt kjent med der oppe. Og igjen ballet drinkene seg på, som resulterte i en altfor glad og energisk Emilie. Alt i alt har dette vært en super helg, og et supert halvår hvor jeg har opplevd ting og møtt mennesker jeg aldri vil glemme. 


spørsmålstegn

Først og fremst, godt nyttår!! Men jeg lurer på en ting. Det er fler av dere som sier at dere vil jeg skal begynne og blogge igjen, og HVIS det skjer, hva ville dere da at jeg skulle blogget om? Og bare for at dette ikke skulle bli et superkjedelig innlegg, legger jeg ved noen tilfeldige bilder. 


Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits