Glade dager

Hei alle sammen.

De siste to dagene har jeg rett og slett ikke tatt meg tid til å blogge. Jeg er hjemme hos mamma og pappa, og det har vært et helt fantastisk vær. I går lå jeg faktisk ute på verandaen i bikini og solte meg.

Det ble faktisk såpass varmt en stund at jeg måtte gå inn og avkjøle meg litt

Ser det ikke helt utrolig deilig ut??

I dag har jeg bare vært på trening og hentet mamma på jobben. Vi dro også en liten tur innom byen for å se etter bikini, vi drar jo til Gran Canaria på onsdag. Herregud det skal. Bli deilig!!

Hva har du gjort de siste dagene? Hvordan er været hos deg?


Emilie

For et nydelig vær

God ettermiddag

Vil bare innom for å fortelle dere at det har vært helt fantastisk vær i dag. Noe alle skikkert vet fra før. Jeg har i hvertfall tilbrakt mesteparten av dagen ute i solen på verandaen. Helt utrolig deilig.

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til i kveld. Skal i bursdag til en venninne jeg gikk på ungdomsskole med. Det blir utrolig hyggelig!

Dere må forresten følge med i morgen, kommer med en "nyhet" jeg tror en del av dere vil like.

Hvordan har din dag vært? Hva er planen for kvelden?
 

♥Emilie

Kjapt innom

Tenkte jeg bare skulle ta en kjapp tur innom for å si hei og å ønske alle en fin helg. I dag har jeg vært på trening og tatt en kaffe med søsteren min, og HERREGUD for et vær det har vært i dag?? Helt fantastisk. Nå må jeg pakke litt, skal nemlig hjem til mamma og pappa i dag, og bussen min går om litt over en time bare. Håper alle har hatt en super dag ute i solen, og at resten av helgen blir super. Hva er dine planer for helgen?

Jeg har forresten sluttet helt med ansiktssminke til hverdags, og jeg kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det er.

En rask sniktitt på hva jeg har hatt på meg i dag, har ikke tid til å ta ordentlige bilder nå.

♥Emilie

God kveld

Eller kanskje god natt? For meg som egentlig er et nattmenneske er jo dette bare kvelden. Men jeg har faktisk kommet meg inn i en ganske grei døgnrytme, så det er snart sengetid for meg også. Mange sover kanskje allerede, men jeg har nettopp kommet hjem. Har vel egentlig trent nesten helt fra klokken 19.00. Neida, er ikke sååå treningsfreak. Men jeg var først på en crossfit-time fra klokken 19.00-19.45 ca., og etter dette var jeg hos Betina og spiste en god, sen middag. Tror det var brokkoligrateng hun kalte det, godt var det i hvertfall. Etter middagen gikk vi oss en tur, som vi alltid gjør på torsdager. Denne gangen gikk vi fra Skøyen til Solli/Aker Brygge, tilbake til Skøyen, til Bestum(altså her, Betina var med og så på leiligheten) og igjen tilbake til Skøyen. Vi gikk fra 21.00-23.30, så 2,5 time. Tror vi gikk litt i overkant av en mil faktisk, flinke vi vel.

Nå er jeg i hverfall veldig fornøyd og i veldig godt humør. Det er så deilig å merke hvor stor forskjell treningen har på meg, det er nesten litt komisk. Men jeg merker at jeg kommer til å få sove veldig godt i natt. Må vel egentlig snart legge meg da det er på'n igjen med trening i morgen klokken 11. Og etter dette skal jeg møte en av søstrene mine på en kaffe, så det blir veldig hyggelig. Vet ikke om jeg får oppdatert dere så mye før dette, så da ønsker jeg dere alle en god fredag og håper dere får en super start på helgen!

Sov godt alle sammen!

 

Emilie

Sommer-inspirasjon

Jeg blir så utrolig glad av å se på disse bildene. Og de får meg til å glede meg enda mer enn tidligere til sommer. Jeg drar jo faktisk til Gran Canaria til onsdag, så det er heldigvis ikke lenge til det blir litt sol og varme for min del. Herregud det skal bli deilig. Gleder du deg til sommeren? Hva er dine sommerplaner?

♥Emilie

Vet ikke hvor jeg hadde vært uten..

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette uten at det høres skikkelig teit ut, men jeg tror faktisk at treningen har reddet meg litt. Reddet meg fra meg selv. Jeg føler at om jeg ikke hadde begynt med trening igjen hadde jeg vært mye lengre nede psykisk enn det jeg er nå. Jeg føler at uten treningen min hadde jeg trengt å få ut frustrasjonenen min et annet sted, og når jeg er såpass mye alene som det jeg er, så hadde jeg nok tatt frustrasjonen ut på meg selv. Det er egentlig litt skummelt å tenke på det, at uten treningen hadde jeg mest sannsynlig skadet meg selv på en eller annen måte. 

Det er ikke bare det at jeg får ut frustrasjonen som har hjulpet meg. Det er også det at jeg føler på en måte at det er noe jeg får til litt, at det er noe jeg mestrer. Ikke at jeg er den beste innen det jeg driver med, langt ifra, men jeg ser forbedringer fra trening til trening, og det er utrolig morsomt. Både forbedringer innen teknikk, styrke og også utseendemessing. Jeg ser at jeg får mindre fett og mer muskler. Og hvem blir vel ikke motiverte av det?

Også disse endorfinene jeg får etter trening. Herregud så fantastisk det er. Det sies jo at å ha et slikt endorfin-utbrudd føles på samme måte som å være forelsket, og det å være forelsket er jo helt fantastisk. Så jeg har nå funnet ut at jeg ikke trenger en kjæreste når jeg har trening, for jeg får jo de samme følelsene uansett. Haha. Neida, jeg setter det kanskje litt på spissen her, men dere skjønner nok hva jeg mener.

Så jeg vil bare helt til slutt si tusen takk til treningen(selvom den ikke er en ting man kan snakke til) for at den har hjulpet meg såpass mye, at den har fått meg litt opp av den mørke gropa jeg var nedi. Den har hjulpet meg utrolig mye psykisk, og fysisk. Og den har gitt meg litt bedre selvtillitt, litt bedre tro på meg selv. Også vil jeg si TUSEN, TUSEN takk til min gode venninne Betina som har dratt meg med på trening, fått meg til å begynne ordentlig igjen. Tror faktisk ikke jeg ville klart det uten henne. Stor klem til deg!!!

Disse bildene legger jeg egentlig mest med for min egen del, for at jeg skal se hva jeg har fått til, hvor langt jeg har kommet på så kort tid. Men jeg håper også på å inspirere andre til å begynne med trening. Jeg anbefaler faktisk alle til å trene. Ikke bare for å se bra ut, men du føler deg også utrolig bra etterpå. Det gir deg en skikkelig god følelse, og det kan hjelpe utrolig mye mer på humøret enn hva du tror.

I dag har jeg..

.. hatt en utrolig hyggelig dag med en venninne jeg gikk i klasse med på videregående. Vi sees veldig sjeldent for tiden siden hu bor i Fredrikstad og jeg bor i Oslo, dessverre. Men da er det alltid litt ekstra hyggelig å se hverandre igjen også. Jeg møtte henne først på City før vi gikk innom noen butikker bare for å titte litt. Deretter dro vi en tur på Olivia på Aker Brygge for å spise lunsj, og herregud så godt det var. Jeg var så sulten, så maten smakte ekstra godt. Jeg spiste en pizza med italiensk skinke og basilikum og en vanilje-panna cotta til dessert. NAM(!!) sier jeg bare. Venninnen min spiste noe pasta med kylling, det så veldig godt ut det også.Etter dette tittet vi litt rundt omkring igjen. Og etter litt trasking rundt fant vi ut at vi var litt tørste igjen, så da tok vi oss turen på Joe and the juice. Det er første gang jeg var der, men definitivt ikke den siste gangen. Det var utrolig godt. Jeg drakk en juice(som jeg ikke husker navnet på i farten) med bringebær, banan og eple. Den anbefales på det sterkeste. Noen som har vært på Joe and the juice før? Eventuelt, hva synes du?

Da denne var drukket opp tok vi en kort tur innom leiligheten da venninnen min ikke hadde sett denne, før jeg tok turen på trening og hun dro hjemover. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra trening igjen, og sitter godt i sofaen med en god posjon med havregrøt. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg i dag, men fant ut at jeg ikke orket dette og det var uansett ikke et veldig spennende antrekk. Men dere kan jo få se et (dårlig) bilde av hva jeg hadde på meg i går.Hva har du gjort i dag?

 

Emilie

Natt til 17.

Hei og hopp

I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen og spiser tomatsuppe, nam. Nå er det en liten stund siden jeg oppdaterte her(et par dager), men har rett og slett ikke hatt noe spennende å blogge om, og i går hadde jeg faktisk ikke tid. Hadde egentlig ingen planer i går, men så fikk jeg en melding av en venninne "ta på deg noe fint, smink deg pent og kom hit". Så da gjorde jeg det da. Det som var tilfelle var at venninnen min hadde bursdag, men ikke nok med det, vi skulle på førpremieren til den nye, norske filmen "Natt til 17." som handler om en gjeng ungdommer i alderen 15-19 som fester natt til 17. mai. Det var en utrolig bra film som jeg tror de fleste av oss vil kunne kjenne oss igjen i, så jeg anbefaler alle å se denne. Etter filmen dro vi en tur på Olivia på aker brygge og spiste god mat. 

Jeg tok et par bilder under filmen, så dere kan få en liten sniktitt. Premieren på denne filmen er 04.04.14.Jeg spiste salat med kylling og parmesan, og til dessert spiste jeg en sjokolade- og mandelkake, supergodt!!

Og siden jeg kjedet meg litt i sta tok jeg litt bilder av meg selv, heheh selvdigger. Sminken er fra i går, men den så faktisk ganske grei ut. 

Senere er planen å ta turen på trening for å forbrenne den kaken jeg spiste i går. Og deretter blir det vel bare avslapping på sofaen. 

Hva har du gjort de siste dagene?
Skal du se "Natt til 17."?

 

Emilie 

Min dag

God kveld alle sammen

Igjen er jeg nettopp innenfor døra på leiligheten. Denne gangen fordi jeg og en venninne av meg som heter Oda bestemte oss for å gå fra leiligheten(Ullern) til Oslo sentrum. Dette brukte vi ca 1 time og 20 minutter på siden vi surret rundt og ikke helt visste veien. Men vi kom da frem til slutt. Nå har hun dratt og jeg er tilbake i sofaen min. Det var ubeskrivelig deilig å sette seg ned der nå. 

I går var vi hos en god kompis av Oda og bare slappet av litt med noen venner av han igjen, det var veldig hyggelig. Da vi våknet i dag dro jeg og Oda til sentrum en tur, og frokosten ble spist på ingen andre steder enn McDonalds. Nam og æsj på en gang. Var godt, men ble altfor mett og kvalm. 

Det var forresten noen som stod utenfor Nationaltheateret og blåste masse såpebobler, og det krydde av små barn som hoppet rundt omkring for å sprekke alle disse. Det var egentlig veldig fint å se på, men fikk det dessverre ikke med så bra på bildet. 

Her er litt bilder fra min og Oda sin romantiske tur i solnedgangen. Det er ganske fint ute nå, sant??

Hva har du gjort i dag? Har du hatt en fin helg??

 

Emz

Holmenkollen og Fridays med mamma

Nå er jeg så stapp mett og kvalm at jeg nesten sovner her jeg sitter. Har nesten nettopp kommet hjem igjen fra en hyggelig dag med min kjære mamma. Vi var først en tur i Holmenkollen tidligere i dag og så på skiskyting. Vi så damenes jaktstart, og Tora Berger kom på 2. plass. Vi hadde egentlig tenkt til å se på herrenes jaktstart også, men da hadde vi måttet stå i 2 timer å vente i småregn og vind, så vi bestemte oss heller for å ta turen ned til sentrum og spise en god lunjs på Fridays. Det var ekstremt mange mennesker i sentrum i dag dersom det visst skulle være en konsert, så det var 15-45 minutter på bord mange steder. Vi var ganske heldige som fikk bord ganske fort. Jeg spiste en Cæsar salat og en Oreo madness til dessert, veldig godt. Lur som jeg var bestilte jeg meg også en cappuchino-shake, så det er nok grunnen til at jeg nesten sprekker nå. 

Her ser dere litt diverse bilder fra da vi var på Holmenkollen. Det var en veldig hyggelig stemning der, men det ble dessverre litt kaldt og vått for oss til slutt. Gøy at Tora kom på 2. plass da i hvertfall. Vet ikke hvordan det gikk med guttene, og orker heller ikke sjekke. Jeg synes himmelen var så fin her, så jeg stoppet opp midt i veien for å ta bilder. Har i hvertfall hatt en veldig hyggelig dag. 

Senere skal jeg mest sannsynlig være med en venninne fra Fredrikstad som skal en tur til Oslo, det blir veldig hyggelig. Hva er planene dine for kvelden?

Ha en fin kveld alle sammen!!

 

Emz

Enda en super dag

God dag alle dere fine

Nå har jeg nettopp slengt meg godt ned i sofaen etter en utrolig hyggelig dag med Betina. Vi startet dagen med en skikkelig treningsøkt fra klokken 10.00-12.00, så vi fikk kjørt oss ordentlig. Ble en del tung styrketrening og litt intervaller på slutten, utrolig deilig. Etter dette dusjet vi og ordnet oss litt, før vi dro ned til sentrum da Betina måtte handle inn litt småting til i morgen da moren hennes skal feire 50-års-dagen sin med resten av familien.

Midtveis i all handlingen var vi så slitne og sultne at vi satt oss ned på Deli DeLuca i Karl Johan og fikk i oss litt mat. Jeg spiste nudler med kylling som dere kan se på bildet under her. Nam, det var godt. Betina spiste noe potet-greier og en lunsjkake.

Dette er et "jeg-kjeder-meg" bilde fra da jeg sto og ventet på trikken hjem for ca 40 minutter siden.Dette er altså da hva jeg hadde på meg i dag. Alle klærne er lånt av Betina(dum som jeg er så glemmer jeg å ta med meg klær selv, hehe). Hadde også på meg olajakken utenpå dette igjen.

SMIL

Jeg vet ikke helt hva jeg skal resten av kvelden, men nå vet jeg i hvertfall at jeg skal ligge rett ut i sofaen i et par timer før jeg gjør noe annet. Er så sykt sliten i både kropp og hode etter lang treningsøkt og mye trasking rundt etter det. Skal vel en tur på butikken etterpå, og lage meg litt middag. Fikk også veldig lyst til å bake en kake eller noe?? Så gjør vel sikkert det også.

Hva har du gjort i dag? Hva er planen for kvelden/helga?

Håper alle har hatt en super dag, og at helgen blir bra!

 

Nuss og klem

Finnes ingen bedre måte å få ut litt frustrasjon på

Nå skal jeg snart avgårde på enda en trening. Skal være med på crossfit-time igjen, så gleder meg veldig tll det. Merker også at jeg trenger å få ut litt frustrasjon, så da er dette midt i blinken føler jeg.

Har enda en gang hatt en liten photoshoot med det nye kameraet. Har enda ikke begynt å redigere bildene da, men har ikke orket å sette meg ordentlig inn i det ennå. 

Ha en fin kveld alle sammen, så snakkes vi sikkert i kveld eller noe.

 

Nuss

Frokost for én

Nå har jeg nettopp spist frokost, og da vi ikke har så veldig mye å velge mellom her i leiligheten ble det baguetter. Og faktisk det eneste pålegget vi har, kaviar og italiensk salat. Men det er jo faktisk ganske godt da, så det går fint. Pleier egentlig aldri å spise en så "fin" frokost når det bare er jeg som er her, men tenkte å slå på stortromma i dag.

Jeg skal snart en liten tur ned til sentrum for å hente en iPhone 5 lader, dersom min ble ødelagt i går. Hva er planen din for dagen??

Har igjen prøvd ut kameraet litt mer. Dere får egentlig bare godta at jeg kommer til å ta bilder av alt og ingenting den nærmeste fremtid, haha.

 

Emz

Veldig mye tid til overs

Jeg tenkte egentlig jeg bare skulle spørre om det var noen som har noen gode tips til hva man kan gjøre i en by som Oslo når man ikke har spesielt mye penger, men likevel vil ha det litt morsomt? Bare å komme med masse forskjellige tips, ingen tips er dumme synes nå jeg.

Jeg må bare beklage for mange rare bilder, men er litt stas med nytt kamera vettu. Eller, det er jo ikke nytt, men nytt for meg. Men det får dere nesten bare leve med. Jeg er jo tross alt såpass vakker(hahah neida)

Middagsbesøk borti gata

God kveld alle sammen

Nå har jeg omtrent akkurat kommet hjem fra søsteren min hvor jeg har vært på middagsbesøk i kveld. Det var veldig hyggelig. Hun og mannen med sine 3 sønner på 11 år, 3 år og 6 uker bor bare ca. 10 minutter gange fra meg, så det var veldig greit å komme seg frem og tilbake i hvertfall. Jeg fikk hjemmelaget pizza og salat, det var utrolig godt. Etter dette satt vi og snakket en del, og jeg måtte bli med 3-åringen for å se på barnetv, noe som i og for seg var ganske spennende, utrolig nok. Han fortalte også at han kunne gå i plakaten(spagaten), noe han var veldig stolt over.

Jeg har i hvertfall hatt en veldig hyggelig kveld. Hva med dere?

Av ren kjedsomhet knipset jeg et par raske bilder her i stuen. Jeg ser forresten at jeg må bli flinkere på instillinger på kamera og fokusering og slike ting, men samme det?? Håret mitt så forresten ekstremt oransje-ish ut i denne blitzen, liker ikke.

Hva har du gjort i kveld da??

 

Emzz

Innkjøp

Hei igjen

Har lovet at jeg skal legge ut bilder av det jeg har kjøpt meg i det siste, så nå har jeg prøvd meg litt frem med kameraet. Så ja, her er det da. Genser fra Urban, boyfriendjeans fra Mary Kate og Ashley Olsen fra Bikbok


DrDenim bukse fra Carlings, enkel hvit singlet fra Bikbok

Genser fra Swag

Hettegenser fra Urban


Olajakke fra Urban

Solbriller fra Bikbok

Siden dette var første gangen jeg prøvde ordentlig å bruke et kamera, så ble det jo en del mislykkede bilder også. Her kan dere jo se to av de. Haha jeg må nesten le litt av hvor dårlig jeg er med kamera. Men det kommer seg vel. 

Ååååå så sinna..

Sååå, hva synes dere om innkjøpene??

Og beklager om bildene ikke ble helt 100%, men som sagt, jeg suger..

 

Emz

Testbilder

Nå har jeg prøvd ut kameraet sånn veldig fort, og det virker så langt veldig bra.Hva synes dere??

 

Emzz

Herregud, jeg føler meg så bra

Nå er jeg nettopp(for en halvtime siden) ferdig med min første pt-time med styrkeløft, og herregud så bra det føles. Jeg fikk til det jeg skulle, og jeg fikk det til ganske bra også. Jeg føler meg faktisk skikkelig bra nå. Dette var deilig altså. En skikkelig mestringsfølelse. Jeg merker at jeg trengte det her nå, virkelig. Så nå er jeg ordentlig igang med treningen og skal kjøre på frem til august(jeg skal i militæret da, for de som ikke har fått med seg det). Jeg løfter såklart ikke veldig tungt nå i starten da jeg må få teknikken ordentlig inn i kroppen først, men det kommer seg nok ganske fort. Skal jo også trene dette med Betina som allerede kan det, så det blir skikkelig bra. Gleder meg allerede til neste treningsøkt. Haha herregud så gira jeg er.

Jeg tok ingen bilder i dag, så her et et gammelt glisebilde av meg(faktisk fra siste skoledag og eksamensdag i 3. vgs, snart et år siden)Jeg vil også minne dere på, eller fortelle dere, at Nelly.com(trykk for å komme til siden) har 15% rabatt på alt av klær om dere bruker rabattkoden SPRING15 når dere er i kassen. Dette kan jo være en fin mulighet å få shoppet litt vår/sommerklær for en litt billigere penge. Dette varer frem til 23.03.14, så det er bare å forte seg før de beste plaggene blir tatt.

Nå var pappa nettopp innom med et kamera, så nå skal jeg prøve å bli litt flinkere til å ta bilder. Skal teste det ut litt nå, så skal jeg prøve å få tatt litt bilder av innkjøpene mine senere i dag.

Hva er din plan for dagen?
Håper i hvertfall alle får en super dag.

 

Emz

Får sagt ting så mye bedre med bilder
Uten å skrive så mye, så får jeg likevel ut litt følelser. Er litt sur, litt lei meg og litt lei i kveld.

Håper alle har hatt en fin dag i dag.

 

Emzzz

Det finnes ikke bedre

Nå har jeg nettopp kommet meg inn døra på leiligheten. Har vært på trening, og det var så utrolig deilig. Hadde ingen hard økt i dag da jeg hadde en ganske hard økt i dag, skal ha time med pt i morgen, crossfit på torsdag og enda en hard økt igjen på fredag. Så da tok jeg det heller en litt rolig økt med jogging og mageøvelser.

Jeg løp litt intervaller og jogget først i ca 30 minutter.

Deretter var det magen som stod for tur. Kjørte først en del situps, så litt beinhev og planken. Kjørte også en del andre øvelser for magen som jeg ikke helt veit navnet på, men. Haha.

Dette er 2. etg. på Magnat der jeg trener nå, den såkalte "crossfit-sonen".Planken i action.

Vel ferdig. Man må jo alltid(i hvertfall nesten) ta bilder i speilet før man går. Så ja, magen min er sliten som fy, og jeg er fornøyd med overstått økt. Like sokker klarte jeg ikke få på meg i dag da, men. Det er vel egentlig ikke noe nytt når det kommer til meg.

Nå skal jeg lage meg en omelett før jeg hopper i dusjen, og jeg har vel egentlig ingenting annet planlagt for dagen. Så vi får se hva dagen bringer. Ender sikkert bare opp med å ligge på sofaen som et slakt med en god serie eller to.

Hva er planen din for i dag?
Har du trent??

 

Emz 

En god start på dagen

God morgen alle sammen

Av en eller annen grunn så har jeg sovet to netter på rad, og har våknet før 8 begge dagene. Rart, men ganske deilig. I dag våknet jeg til en melding fra Betina(hun venninnen min jeg trener meg) om at jeg skulle få en gratis pt-time av hennes pt. Så nå skal jeg begynne mes styrkeløft, altså rykk og støt. For de som ikke vet hva dette er, så se på bildene under. Jeg skal også begynne å være med på crossfit-time hver torsdag, så dette blir veldig bra.

Dette kalles rykk. Du begynner i markløftposisjon med et bredt grep, får stangen over hodet, går ned i den posisjonen dere ser på bildet også reiser man seg opp.

Dette kalles støt. Det er mye av den samme bevegelsen. Man starter i samme posisjon, men her løfter man først vekten slik at den "hviler" på skuldrene og brystet, deretter reiser seg opp fra knebøy-posisjon, og deretter ender opp i posisjonen på bildet under før man samler beina.Det er litt vanskelig å forklare øvelsene skriftlig for de som aldri har hørt om eller sett de før, men håper dere forstår poenget. Disse to øvelsene er visst killer-øvelser. De styrker alle muskelgrupper i hele kroppen din. For de som er interesserte i å forstå litt bedre hva det er kan de søke på både google og youtube.

Jeg skal ha time allerede i morgen klokken 12, og jeg sitter jeg og smiler som en drittunge. Haha er det ikke rart hvor mye trening kan gjøre med humøret? Jeg føler nesten at jeg har en sånn "forelsket" følelse i kroppen, men kan jo hende jeg er forelsket i trening da, hvem vet? Jeg gleder meg i hvertfall veldig masse. Nå skal jeg bli ordentlig sterk, og jeg skal få en dritdigg kropp før sommeren.

Er det noen her som trener styrkeløft(rykk og støt)? 
Eller har du kanskje lyst til å begynne med det?
Er det noe annet dere lurer på ang. meg og trening?

 

Emz 

Dagens lille inspirasjon fra meg


Hva synes du om bildene?
Liker du slike innlegg?

 

Emz 

Det er så lite som skal til

Hele dagen har jeg gått rundt med et smil om munnen, vært lykkelig og hatt det bedre enn på lenge. Så jeg visste vel at dette minuttet ville komme til slutt, men det er like kjipt uansett hvor ventet det var. Når det dårlige humøret igjen tar over kroppen min. Som en eller annen stygg demon som vil meg vondt. Har sikker brukt opp alt lykke-stoffet mitt i kroppen min for en stund. FAEN. Vet egentlig ikke hvorfor det snudde, men det gjorde i hvertfall det. Så det så.
Jeg gjør som jeg blir bedt om

Jeg spurte nettopp lillebroren min litt på tull om han hadde noe kult jeg kunne blogge om, og han svarte "lillebroren din ;)", så da ba han om det. Skulle skrive at han var en ung, kjekk gutt på 17 år som søkte venner. Og måtte for all del ikke glemme at han også var snill, glad og deilig. Så da vet vi jo litt mer om hva han tenker om seg selv???

Neida, men når jeg først er i gang kan jeg jo si at jeg har en ganske søt og snill lillebror da. Selvom vi ikke alltid er like gode venner, hehe. Men jeg er glad i han da. Og det blir vel litt "feil" av meg å kalle han for lillebror da han er et hode høyere enn meg. Og må jo si at jeg er litt(pittelitt) glad i han også da.

Her har vi han da(litt kinaøyne har han, tror han er adoptert hehe). Sant han er litt søt???

Må vel legge til litt bilder vi har blitt tatt av sammen iøpet av alle årene vi har kjent hverandre. Ikke i riktig rekkefølge såklart. Er ikke vi bare fantastisk fine da???Dette var et litt useriøst innlegg, men mente jo det jeg skrev da. Haha. Så ja, vad tycks??

 

Emz

Olivia & litt småshopping

Hei hei hallo

Nå har jeg nettopp kommet inn døren igjen, og denne gangen fra en koselig tur på Olivia som ligger på Tjuvholmen hvor jeg spiste en fantastisk god salat sammen med en venninne som heter Celine. Jeg har aldri vært her før, men jeg kommer definitivt til å dra tilbake. Etter dette tok vi oss turen til Oslo sentrum for å titte litt, men det blir jo aldri bare titting, man får som regel alltid med seg noe hjem.

Dette er den supergode salaten jeg spiste. Den var med kylling, parmesan og oliven. Husker ikke helt hva den heter, men noe med "pollo" i hvertfall. Haha.

Til dessert(ja jeg slo virkelig på stortromma i dag) spiste jeg vanilje-panna cotta med bjørnebær og bringebærsaus, og drakk en caffe latte.

Dette er da min supersøte venninne Celine. Vi har kjent hverandre helt fra barneskolen, og har vært gode venninner helt siden. Er dessverre ikke så ofte vi sees nå lenger, så det var veldig hyggelig å se henne igjen i dag. Dette må definitivt gjøres oftere.

Her har vi da meg(som måtte løpe ut døren i sta og ikke fikk ordnet seg noe spesielt).

Etter dette gikk vi som sagt rundt og tittet litt. Ble med Celine en tur på Steen & Strøm, men det er ikke helt min stil så jeg bare tittet litt tilfeldig. Følte meg skikkelig "rar" når jeg gikk der inne, for det er liksom ikke meg i det hele tatt. Men men, er vel kanskje innom der 1 gang annenhver år, så var litt gøy og se også. 

Måtte bare få med et bilde av Oslos gater, siden det var så fint vær og sånn. Men det synes jo ikke så godt på bildet da, hehe. 

Dette er noe av det jeg kjøpte meg, altså buksen og singletten. Selvfølgelig tok jeg bilde i prøverommet?? Det er faktisk fra Bikbok av alle butikker. Det falt i hvertfall veldig i smak, så jeg konkluderte med at dette må jeg ha. Jeg kjøpte meg også en annen genser fra Urban som var grå med grønne armer, litt oversized. Også byttet jeg en bukse fra Carlings som ikke passet, det var en blå DrDenim bukse. Handlet jo litt her om dagen også(fredag tror jeg det var). Har ikke bilde av alt jeg kjøpe, men om det er interessant kan jeg kanskje få laget et innlegg med alle innkjøpene fra i dag og fra fredag?

Har hatt en superfin dag i dag, har kost meg masse. Både i byen nå og på trening tidligere i dag. Det er så deilig med sånne dager som dette, hvor man konstant har noe å gjøre, for da sitter jeg ikke inne og tenker på hvor fælt alt er. Så jeg foretrekker heller litt "stress"

Hva synes dere? Hva har du/dere gjort i dag?

 

Emz

Rekker så vidt komme inn døra...

... før jeg må løpe igjen.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og så vidt rukket å dusje. Har hatt en super økt med Betina i dag, kommer til å merke dette i kroppen i morgen. Hadde samme økt som vi hadde på fredag, bare at den var litt tyngre i dag(bein, rumpe, mage, skuldre). Litt(veldig) dårlige bilder, men har som sagt VELDIG dårlig tid. Trikken min går om 7 minutter.Nå skal jeg en tur på Aker Brygge på Olivia for å spise med en annen venninne, så det blir veldig hyggelig. Det er jo så fint vær.


Håper alle nyter det fine været i dag!! 

 

Nuss

Veit dere hva jeg har gjort???

Jeg har faktisk meldt meg på Robinson-ekspedisjonen. Haha herregud. Det var helt spontant her om dagen da jeg så reklame om at de søkte nye deltakere på tv, så jeg gjorde det bare like så godt. Tenk om jeg faktisk kommer med da?? 

Jeg er litt farlig på det området der, jeg kan være litt for spontan til tider. Det var jo ikke gjennomtenkt i det hele tatt, men men, nå er det nå gjort. Hadde vært ganske kult å være med også da.

Noen andre som har gjort det samme eller??

 

Emz

04.41

Det var klokkeslettet jeg våknet på i dag(natt), og var lys våken. Kanskje ikke så rart da jeg sovnet klokken 18.00 i går kveld, men ja. Døgnrytmen min er ikke akkurat noe å skryte av. Jeg vil egentlig bare ønske alle sammen en fin mandag, og håper dere får en super start på den nye uken. 

Jeg prøver å smile litt. En nuss til alle sammen.

Fin på håret forresten?

Hva skal du i dag?


Emz

Anbefalinger av sanger??

Som dere kanskje forstår er jeg ikke i topp humør om dagen. Så da lurer jeg egentlig bare på om dere har noen skikkelig deppesanger å anbefale meg??

Nå har jeg forresten nettopp kommet inn døren til leiligheten, og nå skal jeg prøve og sove litt.

Forresten, følg meg på instagram: emeriksen, og Twitter: supermzi(om dere ikke allerede gjør det.

Et i-farten-bilde. Bare for å ha et bilde til.

Emz

Føler jeg ikke strekker til

Jeg sitter med en konstant og gnagende følelse inni meg som sier at jeg ikke strekker til, ikke er bra nok. Ikke for andre, og enda verre, ikke engang for meg selv. Jeg føler at jeg gang på gang skuffer andre. I det siste ved å ikke klare å dra på jobb, ikke klare å være sosial, hele tiden være sur og gretten. Og når jeg skuffer andre, så skuffer jeg meg selv. Og jeg blir selvfølgelig skuffet av meg selv når jeg heller vil ligge hjemme og gråte enn å dra på jobb, gjøre noe nyttig og tjene litt penger. 

I dagens samfunn finnes det uttallige sett av forventninger, og jeg føler ikke at jeg lever opp til noen av de. Jeg føler jeg bare gang på gang også skuffer "samfunnet" ved å ikke leve opp til dette. Og med samfunnet så mener jeg alle rundt meg. For det er vi som er samfunnet, det er vi som lager alle disse forventingene og alt dette presset, og det er vi som klager på at det har blitt sånn. Men egentlig så er alt vår egen feil. Jeg tror det kommer av nettopp dette med forventninger, at folk har altfor høye forventinger til både seg selv og andre, og når man da ikke strekker til, blir man skuffet. Dette kan mange føle på når det kommer til det såkalte "kroppspresset". Du ser en fin og trent kropp, prøver å nå det målet og klarer det ikke. Da skuffer du deg selv og du blir lei deg, nedfor og kanskje til og med sur. 

En annen ting er også at jeg til tider føler at jeg ikke blir sett. Selvfølgelig ikke bokstavelig talt. Men jeg føler at min mening ikke har noen ting å si, at det ikke spiller noen rolle hva jeg sier fordi det likevel ikke tells. Og veldig mange ganger når jeg prøver å snakke om noe jeg interesserer meg for føler jeg at folk ikke følger med, noe jeg rett og slett synes er respektløst. Du trenger ikke nødvendigvis være enig i det jeg sier, men vær så snill og bare hør etter. En annen ting er også at jeg føler at jeg altfor ofte blir avbrutt når jeg snakker, at andre bare helt plutselig skyter inn midt inne i en setning, og all oppmerksomhet blir tatt vekk fra meg og jeg får den aldri igjen. 

Jeg føler meg rett og slett ikke bra nok. Og det igjen fører nok til at jeg ikke tør å ta så mange sjanser, fordi jeg enten er redd for å skuffe andre eller skuffe meg selv. Denne følelsen er noe som sakte men sikkert spiser meg opp innenfra. Det sliter på selvbildet, og jeg sammenligner meg selv altfor ofte med andre. Jeg har øyeblikk hvor jeg føler meg bra og tenker at jeg er bra nok, men så tenker jeg meg om et lite øyeblikk og ler av meg selv.

Føler noen det på samme måte?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits