Første treningsøkt på over én mnd

I dag har jeg vært på trening for første gang på lenge. Grunnen til at jeg ikke har trent på såpass lenge skrev jeg jo i forrige innlegg, men i dag bestemte jeg meg bare for at jeg skulle få ræva mi på treningssenteret og drepe kroppen min litt. Og det gjorde jeg også. Herregud så sliten jeg var etterpå, men det var helt fantastisk deilig også!! Veldig lite slår den mestrende følelsen man får i kroppen etter at man har trent. Nå håper jeg bare at treningslysten ikke forlater kroppen igjen, jeg skal jo tross alt i militæret om ca. 3 mnd. Litt sjukt å tenke på.

Såååå blid da, haha.

Nå skal jeg snart spise middag. Ett eller annet med laks og grønnsaker som er gratinert i ovnen, er ganske godt faktisk. Og jeg liker ikke engang fisk.

Hva har du gjort i dag? Skal noen av dere i militæret rundt august?


♥Emilie

Lite motivasjon

Hei og hopp

Jeg vet jeg er dårlig på å oppdatere, men helt ærlig så har jeg ikke så mye motivasjon til tiden. Og det gjelder ikke bare blogging, men også trening og livet generelt(NEI, jeg mener ikke at jeg vil gi opp livet). Jeg får ikke sove om natten, og sover til langt på dagen. Og når jeg da først står opp har jeg ikke lyst til å gjøre så mye annet enn å bare slappe av, se film, spille fifa eller sove litt til. Så sånn går no dagan. 

Er det noen som har noe spennende å fortelle? Eller noen tips til å få litt motivasjon til alt. 

Jeg satt forresten og så igjennom bilder på ipaden min nå, og kom over bilder fra perioden hvor jeg hadde svart/rosa ombré, og jeg må innrømme at jeg savner det litt. Savner å ikke være helt sånn som alle andre, skille meg litt ut. 

Så hva synes dere? Har dere noen gang hatt en litt "crazy" farge på håret??

Ha en super kveld, alle sammen. Jeg lover å prøve å oppdatere dere litt i morgen.


♥Emilie 

Jeg vil lese din blogg

Jeg sitter nå bare hjemme og kjeder meg. Mamma og pappa har dratt ut en tur med tanten og onkelen min, broren min er på båtførerprøve-kurs og jeg er selvfølgelig så heldig at jeg må være sjåfør for alle i kveld. Så da tenkte jeg at jeg skulle lese et par nye blogger. Har du en blogg selv eller vet om en bra blogg er det bare å legge igjen adressen i kommentarfeltet, og skrive kort hva bloggen handler om ♥

I samme slengen tenkte jeg å spørre om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Siden det er en liten stund siden jeg har blogget tenkte jeg på. 

♥Emilie

Et siste farvell

I dag har vært en ganske tung og trist dag for meg og hele familien. I dag har det nemlig vært begravelse for min kjære bestemor som forlot oss forrige mandag. Det var utrolig trist, men også litt godt, for nå vet jeg at hun ikke lider noe mer. Endelig fred, stakkars. Det var en utrolig fin gudstjeneste og fin sang. Jeg var også med på å bære kisten ned til der den skulle bli senket i jorden, og det var jeg veldig glad for at jeg fikk være med på. Jeg følte på en måte at jeg fikk sagt ordentlig hade på den måten. Det var også godt å ha hele familien samlet, selv om det var av en trist grunn. Jeg er glad i deg, bestemor, og håper du har det fint der du er nå.
Etter selve begravelsen ble de fleste med hjem til oss for å samles. Jeg tror vi var 35 stk faktisk. Vi spiste litt mat, drakk kaffe og prøvde å ha det hyggelig sammen. 

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag da jeg hadde nok med meg selv og å holde følelsene under kontroll. Føler heller ikke at det ville vært helt riktig å ta frem kameraet og knipse masse bilder i en begravelse.
Vi bor forresten rett ved siden av kirken, og har utsikt over kirkegården og alle gravene fra verandaen vår, som dere kanskje klarer å se på bildene under.  

Når det er sagt vil jeg bare beklage for fraværet mitt de siste ukene. Som dere har fått med dere var jeg jo en uke i Gran Canaria, og med en gang jeg kom hjem derfra var det jo påskeferie. Og flink som jeg er så har jeg jobbet hele uken, og derfor ikke hatt tid eller hatt noe spesielt å fortelle dere om utenom at jeg har laget pizza hver dag. Nå skal jeg jobbe hver helg fremover, og ha fri i ukedagene, så skal bli litt flinkere til å oppdatere. 

I går var jeg forresten en tur i Oslo i leiligheten og pakket ned alle ting som var mine. Husker ikke om jeg har fortalt det, men skal flytte hjem igjen 1. mai(selvom jeg egentlig allerede har flyttet hjem). Leiekontrakten vår går ut da, så da flytter jeg hjem til mor og far igjen. Litt trist, men det blir ganske deilig også. Hadebra mitt kjære Oslo, vi sees nok igjen ♥Da jeg kom hjem igjen ble det sushi til middag, til min store begeistring. Sushi er noe av det beste jeg vet, nam!!!

Hva har du gjort i påsken da? Noe spennende å fortelle?
Håper i hvertfall at alle har hatt en strålende påske!

Jeg ønsker alle en god helg, selv skal jeg som sagt jobbe!


♥Emilie 

Jeg lever

Men bare så vidt. Nå er det en stund siden jeg har skrevet et innlegg. Grunnen til det er at jeg har jobbet hele helgen, og da ikke har hatt noe interessant å oppdatere dere om sett bort ifra at jeg har laget pizza og sovet. Jeg vet heller ikke hvor mye jeg får blogget resten av påsken da jeg skal jobbe fra i dag til og med mandag også.

Oppå dette fikk jeg beskjed mandag morgen om at min bestemor hadde omkommet, så jeg har heller ikke vært i noe spesielt godt humør. Så jeg håper dere forstår. 

Når jeg først er innom vil jeg minne dere på rabattkoden jeg har fått til dere hos XLASH hvor dere får 100 kr avslag på en "tube" med vippeserum. Denne rabattkoden varer frem til 21.04.14, så dere må være raske. Dere kan enten trykke dere inn HER eller skrive inn "EMILIE" der det står kampanjekode. De har som sagt tidligere ingen frakt, og 100% fornøyd-garanti, så om dere ikke får de resultatene dere håpet på får dere pengene tilbake. 

I går var jeg med noen venner. Vi var først en tur og golfet litt, noe som var min første gang. Det gikk ikke sånn veldig bra, men det var gøy da. Senere grillet vi og drakk litt vin, det var veldig hyggelig.


Håper alle får en fin påske, og at dere koser dere masse!!


♥nuss

Endelig(!!) hjemme

God kveld

Håper dagen deres har vært super. Min har kort sagt vært veldig avslappende, har sovet en del og ligget på sofaen og sett filmer. Grunnen til at dagen min har vært så slapp er at jeg ikke kom hjem fra reisen før klokken 8 i dag tidlig. Planen var jo egentlig at flyet skulle gå klokken 14.30(15.30 norsk tid) fra Gran Canaria, men flyet vårt ble aldri oppropt. Etter en stund var det fler som begynte og lure, og vi fikk til slutt en beskjed om at det var noe galt med flyet og at vi snart ville få mer beskjed. Vi fikk da litt senere en beskjed om at flyet ville gå klokken 21.00 samme kveld, og at vi i mellomtien skulle dra på et hotell og få servert middag der. Rett før vi dro til hotellet fikk vi en ny beskjed om at flyet var enda mer forsinket, og at det ikke ville gå før 22.30(23.30). Jeg ble mer og mer lei, men jeg fikk jo ikke gjort noe med det. Vi landet i Norge klokken 05.30 i dag tidlig, fikk baggasjen vår og snudde nesen hjemover. Så jeg var mildt sagt trøtt da jeg kom hjem, for det var jo heller ikke snakk om at jeg skulle få sove på vei hjem. 

Her er litt bilder fra den siste kvelden og hjemreisedagen.(mamma fikk meg til å pose kleint foran denne palmen, siden broren min tok et bilde akkurat her for 6 år siden)

Vårt siste måltid der nede, HERREGUD SÅ GODT. Jeg fikk meg en katte-venn som vi møtte på hver dag på vei ut for å spise. Jeg kalte han for Gato Negro.Så nå er jeg altså tilbake på norsk jord, og det merkes allerede litt på humøret. Er ikke så gøy her hjemme i kulda(i hvertfall i forhold til temperaturen der nede). I morgen er det jo fredag og helg for de fleste, men for meg blir dette en jobbhelg. Jeg har sommerjobb(eller ved behov) på en pizzarestaurant på Hvaler. 

Så god helg alle sammen, litt på forhånd i tilfelle jeg ikke får oppdatert i morgen.
 

♥Emilie

De siste dagene

Hei og hopp. Hvordan går det med dere? Tenkte bare jeg skulle dele litt bilder fra de siste dagene her i Gran Canaria. I dag er siste dagen i solen før kursen settes hjem mot Norge igjen. Flyet vårt går klokken 14.00 i morgen.

Bildene er i helt tilfeldig rekkefølge, og ganske mange av de er veldig tilfeldige. Jeg hører forresten at det skal bli bra vær mot slutten av uken hjenme i Norge? Det liker jeg.

Ha en super dag alle sammen!!

Toppløse damer

God dag alle sammen. Håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse. Har hørt at det har snødd/sludda en del steder i Norge? Brrr så kaldt. Her er det langt ifra noe nedbør, og jeg ligger for øyeblikket og steker skikkelig i solen.
Angående overskriften så er det overraskende mange jenter/damer som soler seg toppløse og i gstreng-bikini, og dette er et familiehotell. Jaja nok om det, det er sikkert veldig deilig.

Jeg soler meg faktisk toppløs for øyeblikket selv, MEN jeg ligger på magen.

Hva har du gjort i helgen da??


Emilie

Smoothie

Herregud for en fantastisk dag dette er. Solen skinner, det er ingen skyer, og vi kjenner såvidt vinden. Jeg merker veldig godt at solen tar ordentlig tak på kroppen min. Nå nyter jeg en deilig smoothie ved bassenget, og tenkte vel egentlig bare at jeg måtte friste dere litt.

??

God natt

Ville bare innom for å ønske dere alle en god natt! Har dere hatt(fortsatt har) en fin fredagskveld? Jeg har i hvertfall koset meg masse med god mat og drikke.

Da vi var og spiste ble jeg forresten bedt ut på strand-date med en italiensk servitør i morgen, og jeg og mamma ble bedt med på drinker i morgen kveld. Jeg får skikkelig god selvtillit av å være her, får komplimenter i hytt og pine. Er ikke helt vant til sånt. Men det er utrolig hyggelig da.

Ha en super helg alle sammen!!

En hilsen fra varmen

Ikke spør meg hvordan disse bildene blir, jeg ligger nemlig ved bassenget i solsteiken akkurat nå. Håper alle koser seg hjemme i Norge. Hvordan er været der?

Tid for mat

Jeg sitter i sengen på hotellrommet og venter på at vi skal dra ut for å spise. I dag har vi for det meste ligget ved bassenget, men det ble overskyet så vi gikk opp på rommet litt tidligere enn planlagt. Både jeg og mamma sovnet med en gang vi kom opp, og våknet for ca en time siden. Var faktisk utrolig deilig med en powernap, er lenge siden sist.

Dette har jeg på meg i kveld da.

Vel fremme

Er vel fremme i Gran Canaria, og har nettopp kommet tilbake til hotellet fra en litt(veldig) sen lunsj. Nå sitter vi bare ved bassenget og slapper av med en kald fanta lemon.

I kveld skal vi nok bare slappe av og spise en litt sen middag med tanke på at vi er veldig mette nå. Morgendagen vil for det meste gå med til soling og avslapping, sånn som resten av uka.

Stor klem fra varmen

Adios Noruega

God morgen alle sammen

Nå har jeg allerede vært våken i en del timer da jeg drar til Gran Canaria om litt over en time. Har nettopp spist en god frokost på Gardermoen, og sitter vel egentlig nå bare og venter på at gaten vår skal bli klar for boarding.

Damen som satt ved innsjekk sa at det var meldt supert vær hele uken, så nå skal vi virkelig kose oss.

Jeg vil på forhånd beklage for at jeg kommer til å blogge litt dårlig denne uken. Dagene kommer for det meste til å bestå av soling, bading og spising. Men jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte som mulig, det kommer også litt an på hvor bra Internett det er på hotellet.

Håper alle får en super dag og en strålende uke!


Emilie

Xlash.no - rabattkode til dere

Hei alle sammen.

For et par dager siden mottok jeg en pakke i posten fra xlash.no. Det jeg fikk var en liten pakke med et vippeserum som skal gjøre vippene sterkere, lengre og mørkere på bare 3-4 uker. Jeg har lenge vært på utkikk etter et vippeserum, men har aldri egentlig funnet noe, og har aldri hatt råd til det. Så da passet det meg ypperlig å inngå et lite samarbeid med de nå. Vi har blitt enige om at jeg nå skal prøve ut dette, og etterhvert vise resultatene jeg får. Serumet skal påføres rett i overkant av øyevippene en gang om dagen.

Xlash er det markedets mest solgte serum og er laget av naturlige planterkstrakter, og er heller ikke testet på dyr, noe jeg er veldig glad for. De har også en fornøyd-garanti til sine kunder, så om du ikke blir fornøyd får du pengene tilbake, men dette har enda ikke skjedd. Serumet koster egentlig 499,- og det er fri frakt. Men jeg har fått lov til å gi alle dere som er interesserte i det 100,- rabatt om dere bruker koden "EMILIE" i kassen, eller så kan dere bare trykke dere direkte hit via denne linken: http://www.xlash.no/Produkter/lange-oyevipper?campcode=EMILIE
Denne rabattkoden virker bare frem til 21.04.14, så vær rask.

Her ser dere resultater etter bruk av dette serumet. Bloggern www.kristinabe.blogg.no har også testet ut dette produktet, dere kan lese hennes meninger på bloggen hennes om dere søker på xlash i arkiv. Om dere vil ha mer informasjon om produktet kan dere sjekke ut hjemmesidene deres www.xlash.no/produkter, og på www.facebook.com/xlash.no. Det hadde også vært fint om dere likte siden deres på Facebook.

Jeg gleder meg i hvertfall veldig til å teste ut dette produktet, og håper jeg får skikkelig fine vipper. Vil holde dere oppdatert etterhvert på hvordan fremgangen er.

Har du prøvd vippeserum før? Isåfall, hva er dine erfaringer med det?


Emilie

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Mars 2014

, Fredrikstad

Kontakt: mziblogg@hotmail.comKategorier

 • » Anbefalinger/tips
 • » Blogg
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Mat
 • » Media, kjendiser osv
 • » Mote, skjønnhet osv
 • » Personlig
 • » Spørsmålsrunde
 • » Trening


 • Arkiv

  Juni 2014 April 2014 Mars 2014

  Søk i bloggen

  hits