Sofagris

Denne dagen har gått med til en eneste ting: ligge i sofaen og se serier, nå for tiden er det White Collar jeg ser på. Mye av det samme som jeg gjorde i går med andre ord. Men helt ærlig så har jeg ikke lyst til å gjøre noe om dagen. Orker rett og slett ikke. 

Men over til White Collar, jeg er totalt hektet. Og man kan ikke annet enn å elske Neal Caffrey, spilt av Matt Bomer. Herregud for en kjekkas og litt av en sjarmør, bare synd han er homofil. Jepp. Men han kler rollen veldig godt, og jeg elsker den scenen som er på bildet under her, hvor han bruker en sheriff-stjerne fra en frokostblandings-eske, og føler seg så sjef. De som har sett serien forstår nok hva jeg mener. Har du sett White Collar? Isåfall, hva synes du? 
For dere som ikke har sett det og er på leting etter en ny serie, så anbefales denne på det sterkeste.  


Emilie

Min kjære mor fyller 50 år

God morgen(formiddag, ettermiddag whatever) alle sammen

Jeg har nesten nettopp stått opp, men gikk rett og la meg ned i sofaen godt plantet med macen på fanget. Er jo tross alt søndag.

I går feiret vi at mamma har blitt hele 50 år gammel(ung, som hun er flink til å konstatere). Bursdagen hennes var forsåvidt i november, så det er over 7 måneder siden, men bedre sent enn aldri? Vi er litt treige på sånne ting i den familien her. Men i hvertfall, det var en utrolig hyggelig feiring, på tross av at jeg var den eneste under 40 tilstede. Haha. Mamma hadde bestilt tapas, som var utrolig god, men jeg tror vi hadde nok mat til i hvertfall 100 personer, herregud.

Jeg tok dessverre nesten ingen bilder i går, men de tre jeg faktisk tok skal dere få lov til å se.  Slik så da jeg ut for anledningen. Pyntet med skjorte og hele pakka, det er ikke ofte. Egentlig så hater jeg å pynte meg og være "jentete", av en eller annen grunn. Men måtte ofre meg for mamma sin 50-års-dag.

Drikkevarer var det, som dere ser, ingen mangel på. Og enda hadde vi to kjøleskap fulle med øl og annen drikke. Jeg fikk utover kvelden jobben som bartender, så nå har jeg blitt en jævel på å lage mojitos. 

Mesteparten av festen foregikk ute på verandaen under to party-telt. Stemningen var på topp og jeg koste meg faktisk overraskende mye, i hvertfall mye mer enn hva jeg hadde forventet da jeg er 19 og de andre er et sted mellom 40-60.

Hva gjorde du i går da??


Emilie

Humøret snur så fort

Følelser og faenskap

Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal skrive dette, for jeg synes alt som har med følelser å gjøre er så utrolig vanskelig. Hvorfor skal det være sånn? Følelser og forelskelse burde jo egentlig bare være en positiv og fin ting, noe som fikk oss til å føle oss bra og glemmer alle bekymringer og problemer for en liten stund. Men den gang ei. Jeg skjønner bare ikke hvorfor det skal være sånn. Greien er jo at jeg gang på gang får bekreftet fra andre at jeg er bra nok, at noen bryr seg og at noen er glad i meg. Men samtidig klarer jeg ikke tro på det, jeg går rundt og føler at det ikke er noen som bryr seg om meg og at jeg ikke er verdt en dritt. Jeg tenker ting som "hvorfor skal noen ville ha meg?" og "hvordan kan noen være glad i meg?" Og når jeg for eksempel får høre "jeg er glad i deg og du betyr så mye for meg" tenker jeg bare "hvorfor i alle dager?" Jeg synes faktisk litt synd på personer som føler noe for meg, for til syvende og sist er jeg nok ikke verdt det. Det finnes da så mange andre mennesker der ute som er så mye bedre enn meg, og andre fortjener så mye bedre. Dette kan nok ha en sammenheng med selvbildet og selvtillitten min, da jeg ikke forstår hvorfor noen vil ha akkurat MEG. 

Når det kommer til akkuratt dette temaet, føler jeg at jeg er "følelsesmessig ustabil". I det ene øyeblikket kan jeg blomstre av glede og følelser, og i det neste kan jeg tenke "æsj hva faen". Og jeg fortstår virkelig ikke hvorfor. 

Jeg har et veldig stort problem med det å slippe folk innpå meg, det å rive ned muren min for andre mennesker. Og det ikke bare gutter, men venner og andre mennesker generelt. Men om jeg først klarer å åpne meg for et annet menneske tar det ikke veldig lange tiden før det skjer noe med meg som gjør at jeg støter folk fra meg. Jeg aner ikke hva det er, for dette skjer ubevisst, og det skjer gang på gang. Kanskje jeg føler at personen har kommet for langt inn på meg og at jeg er redd for at om jeg åpner meg enda mer kan jeg fort bli såret? Jeg vet rett og slett ikke, og dette er noe som plager meg intenst. For jeg vil jo ikke at det skal være sånn, jeg vil jo klare å åpne meg og slippe folk innpå meg. La de bli kjent med hele meg uten at jeg skal bli redd og løpe unna. Jeg tror jeg gjør dette for å slippe å bli såret og slippe og såre andre, men det er jo akkurat det som skjer når jeg gjør det. 

Denne tankegangen er noe jeg har slitt med ganske lenge, men jeg trodde jeg hadde klart å kvitte meg med den nå. Helt til jeg fikk motbevist det nå for veldig kort tid tilbake. Jeg begynte å snakke med en fantastisk gutt, og alt var bare flott. Han skrev "glad i deg" og jeg skrev det samme tilbake. Jeg tenkte at endelig klarte jeg føle noe, endelig klarte jeg la noen se meg for meg. Men plutselig var det noe som slo meg i magen og holdt meg tilbake, noe som sa at dette fortjener du ikke, Emilie, du må slutte. Og jeg trakk meg tilbake. Faen altså, jeg skjønner ikke. Unnskyld. Jeg endte opp med å såre meg selv, og ikke minst han. Og det hater jeg meg selv for. Dette ble kanskje litt mer personlig enn hva jeg hadde planlagt, men når jeg først er i gang med å skrive, så kommer det så utrolig mye mer. Håper noen synes det var litt interessant å lese, og at kanskje det ikke bare er jeg som føler det på denne måten? 

Hva synes dere egentlig om sånne innlegg som dette??


♥Emilie

Lite som skjer

Det er ikke veldig mye spennende som skjer om dagen, og jeg har heller ikke veldig mye motivasjon til å finne på ting å skrive om her på bloggen. Som vanlig har jeg jobbet ganske mye i det siste, og da får jeg naturligvis ikke tid til å gjøre så mye annet. 

På mandag var det personalfest med jobben, og på onsdag var vi ca. 20 stk. fra jobben som samlet oss for å spise god mat og kose oss masse. Vi hadde mange forskjellige leker som kubb, hoppe i sekk, egg-løp osv. Det er sjeldent en kjedelig stund med den gjengen der. Kunne ikke vært mer fornøyd med kollegaene mine tror jeg. Litt senere i kveld eller i løpet av morgendagen kommer det et litt mer personlig innlegg, det er en god stund siden jeg hadde det nå. Så om du synes det er interessant å lese, så får du følge med.

Er det egentlig noe spesielt dere vil lese om? Sånn med tanke på at jeg har litt dårlig kreativitet for tiden. Hehe.

Dere får ha en super fredag enn så lenge. Hva er planene dine for helgen??


Emilie

Hundepasser og nyfarget hår

God kveld

For øyeblikket bor jeg hos tanten og onkelen min mens de er borte for å passe på hunden deres. Jeg kan virkelig ikke klage. Jeg har et hus for meg selv, får låne bilen deres og kan spise så mye jeg vil fra maten de har. Hadde klart å venne meg til dette. Dessverre er det bare frem til torsdag kveld jeg skal passe henne. 

Hunden jeg passer heter Sara oger en merkelig blanding av kinesisk nakenhund og terrier, haha. Og i tillegg har hun et ganske ekstremt underbitt. 

Jeg har også farget håret mitt i dag, noe som skjedde veldig spontant. Det ble ikke store forandringene, men håret ble et par toner lysere, og fargen ble mye gjevnere enn den allerede var. Fargen var helt blå da jeg tok den i håret, og noen som så det ble litt bekymret for at jeg kom til å ende opp med den fargen på håret. Fargen var jo faktisk litt kul, da.Planen er jo å farge håret i en lys rosafarge etterhvert, men for å få best mulig resultat så må håret først farges lysere. Får se når jeg eventuelt får gjort det.

Hva har du gjort i dag? 


Emilie

Et lite bildedryss fra den siste tiden

Siden sist har jeg:

Badet

Trent

Tatt ny tatovering

Tatt et fint bilde av jobben

Gått Fløyen

Gått i Bergens gater

Fått meg en ny kjoleTrent litt til og fått litt mer muskler

Prøvd meg på å lage mat

Kjøpt meg en caps

Solet meg og fått enda litt mer muskler

Spist masse god mat

Vært i bursdag til en veldig god barndomsvenninne av meg

Og mye mer, men har dessverre ikke bilder av alt jeg har gjort de siste mnd. Hva har du gjort de siste mnd? Og hva er planene for sommeren? 


♥Emilie 

Rosa glansvask?

Jeg er en person som lett blir lei av mitt eget utseende, og alltid er på jakt etter forandringer. Og når det kommer til dette med utseende, så er håret det som er enklest å forandre på uten at det nødvendigvis får store konsekvenser senere. I hvertfall med sammenligning med operasjoner osv. Så nå har jeg da en liten stund tenkt på at jeg vil ta en rosa glansvask i håret mitt. Ikke i en veldig drastisk rosafarge, men mer en pastellrosa. Nå har jeg jo en ganske "normal" blondfarge, litt kommuneblondt med litt oranseskjær. 

Er det noen som har noen erfaringer med rosa glansvask som kan gi meg noen tips(hvilket merke, hvilken farge, slitasje, nyanser osv)? Og som evt. har noen bilder av hvordan det ble. Og hvordan fargen kan komme til å bli i mitt hår.

Hadde satt veldig stor pris på svar ang dette. Så hva synes dere, yey og ney??


♥Emilie

Hektet på VM

For øyeblikket ligger jeg rett ut i sofaen og ser kampen mellom England og Uruguay. Av en eller annen grunn har jeg blitt helt hekta på fotball-vm. Jeg må få med meg alle kampene, i hvertfall de kampene som er litt spennende og mellom land som er ganske høyt oppe på listen som favoritter. Sånn ellers så bryr jeg meg egentlig ikke veldig mye om fotball, du finner ikke meg ofte foran tven med en fotballkamp på skjermen. Men akkurat nå synes jeg det er ulidelig spennende av en eller annen grunn.

Når det kommer til hvilket lag jeg heier på eller hvem jeg tror vinner er jeg ganske likegyldig. Men måtte jeg velge et land så ville jeg kanskje heiet på Tyskland eller England? Spania har jo vunnet de siste VM-turneringene, men dessverre for de var VM over for denne gang da de tapte 2-0 mot Chile i går.

Ser du på VM? Isåfall, hvem heier du på? 

Håper forresten alle har hatt en fin dag. Hva har dere gjort?


Emilie 

Hm, hei?

Heisann alle sammen.

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og det er jeg fullt klar over. Og beklager for det. Jeg har siden sist jobbet veldig mye, trent en del og være sosial. Ingenting spesielt å fortelle om med andre ord. Men ja. Tenkte egentlig bare jeg skulle stikke en tur innom for å si hei, og for å spørre hvordan det går med dere alle sammen?

Jeg har det helt greit for tiden. Humøret er veldig opp og ned, men det er for meg ikke noe nytt. Jobben min har begynt å ha åpent hver dag nå, så skal jobbe mye fremover.

Tok med et gammelt bilde fra da jeg var i Gran Canaria. 1. fordi jeg savner det, 2. fordi jeg ikke har noen andre bilder akkurat her.

Såå, hvordan går det med dere? Noe interessant å fortelle?
Og vil dere egentlig at jeg skal begynne(fortsette med) å blogge igjen?? Ville vært fint med svar.


Emilie 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014

, Fredrikstad

Kontakt: mziblogg@hotmail.comKategorier

 • » Anbefalinger/tips
 • » Blogg
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Mat
 • » Media, kjendiser osv
 • » Mote, skjønnhet osv
 • » Personlig
 • » Spørsmålsrunde
 • » Trening


 • Arkiv

  Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Mars 2014

  Søk i bloggen

  hits