22 jump street

Hei og hopp 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino. Jeg så filmen "22 jump street" sammen med en venninne jeg ikke hadde sett på lenge. Var utrolig hyggelig å se henne igjen. Og ikke minst, så var filmen helt fantastisk bra. Jeg tror helt seriøst ikke jeg har ledd så mye av en film tidligere. Så den anbefales på det STERKESTE!!!! Har du ikke sett den, så gjør det. Har du allerede sett den, se den på nytt. Så bra var den. Haha. 

Her er i hvertfall et forsøk på outfit-bilder. Mamma er fotograf. 


Litt sur


Ups, falt nesten også. Og hunden ville være med i bakgrunn


Der fikk jeg det til!

Har du sett, eller har lyst til å se, "22 jump street"? 
Hva synes du om outfiten?


♥Emilie 

Blue monday(sunday)

I dag er været grått og trist. Det skal visst tordne og lyne senere i dag. Tror humøret mitt reflekterer været ganske bra i dag. Så deler bare litt forskjellige inspirasjonsbilder med dere. Fra weheartit.com og tumblr.com.

Hva synes dere om slike innlegg?


♥Emilie

Ny på håret

I går begynte jeg å tenke på at jeg hadde lyst til å klippe håret mitt ganske kort. Jeg har lenge sagt at jeg snart må klippe meg, fordi håret mitt var så slitt, men ville klippe en del. Så i dag tidlig dro jeg og mamma til en frisør og spurte om de hadde en ledig time, og en halvtime senere satt jeg i frisørstolen. Under kan dere se litt bilder av hvordan det ble. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, kunne ikke tenkt meg en annen frisyre enn denne akkurat nå. 


Printscreenet snapchatten for å vise dere, haha. 


I prøverommet på urban, kjøpte den genseren(i grå)


Toppen og skoene jeg har på her er også nye, veldig fornøyd. 


Kjøpte også med meg disse herlighetene hjem, klarte ikke bestemme meg for hvilke av skoene jeg ville ha, så jeg kjøpte like gjerne begge. Til stor glede for han som jobbet på Urban i dag. I tillegg til dette kjøpte jeg meg litt ny sminke, men orker ikke vise dere det, da det ikke er så veldig interessant. 

Hva synes dere om håret og innkjøpene mine?


♥Emilie

Koselig middag med mamma

Nå har jeg og mamma nettopp kommet hjem fra en hyggelig middag på brygga i Fredrikstad. Jeg spiste biffsnadder av okse til hovedrett og brownies med bringebærsorbet til dessert. Herregud så godt det var, og herregud så mett jeg ble. Nå skal vi bare slappe av med et par glass vin på verandaen og kose oss. Har overraskende nok på meg knall rosa leppestift i dag, til en forandring. Jeg har også gjenoppdaget photo-booth, kamerafunksjonen på mac. Så har blitt litt fjortiss igjen, måtte jo såklart teste det ut. Haha, kan ikke huske sist jeg brukte det seriøst. Nostalgi. Ikke ta bildene seriøst, jeg ble automatisk 12-13 år igjen. Jeg må nesten le litt, husker hvor kult jeg synes det var å ta bilder med macen og legge det ut på nettby eller biip eller noe. Andre som hadde det sånn?

(Beklager for mange bilder av meg selv, heheheh)

Hva har du gjort i dag da? Og hva er planene for helgen?


Emilie

Morsomt med ny båt

I dag har jeg for første gang sett den nye båten vår. Vi fikk den forsåvidt i går, men ja. Her ser dere noen bilder av hvordan den ser ut, gleder meg til mange turer på vannet med den i sommer. Nå må jeg nesten få rotet meg til å ta båtførerprøven også. Båten er forresten en Nordkapp Noblesse 760 RS, eller noe lignende. Årets modell, helt ny med andre ord. Litt stas.Vi fikk også besøk av en svane-mann, som forsåvidt var ganske aggressiv, men veldig fin da.Til slutt måtte jeg bare ta med et bilde jeg nesten nettopp tok fra verandaen vår oppe. Er ganske fint her jeg bor, selvom jeg blir ganske lei i lengden. Hva synes dere om båten? Har dere båt selv? 


♥Emilie

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014

, Fredrikstad

Kontakt: mziblogg@hotmail.comKategorier

 • » Anbefalinger/tips
 • » Blogg
 • » Hverdag
 • » Inspirasjon
 • » Mat
 • » Media, kjendiser osv
 • » Mote, skjønnhet osv
 • » Personlig
 • » Spørsmålsrunde
 • » Trening


 • Arkiv

  August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Mars 2014

  Søk i bloggen

  hits