Hektet på VM

For øyeblikket ligger jeg rett ut i sofaen og ser kampen mellom England og Uruguay. Av en eller annen grunn har jeg blitt helt hekta på fotball-vm. Jeg må få med meg alle kampene, i hvertfall de kampene som er litt spennende og mellom land som er ganske høyt oppe på listen som favoritter. Sånn ellers så bryr jeg meg egentlig ikke veldig mye om fotball, du finner ikke meg ofte foran tven med en fotballkamp på skjermen. Men akkurat nå synes jeg det er ulidelig spennende av en eller annen grunn.

Når det kommer til hvilket lag jeg heier på eller hvem jeg tror vinner er jeg ganske likegyldig. Men måtte jeg velge et land så ville jeg kanskje heiet på Tyskland eller England? Spania har jo vunnet de siste VM-turneringene, men dessverre for de var VM over for denne gang da de tapte 2-0 mot Chile i går.

Ser du på VM? Isåfall, hvem heier du på? 

Håper forresten alle har hatt en fin dag. Hva har dere gjort?


Emilie 

La for faen folk gjøre som de vil

I dagens samfunn er vi altfor flinke til å dømme hverande på alle slags mulige måter. Altfor flinke. Vi dømmer hverandre etter hvordan vi snakker, hvordan vi spiser og hvordan vi går. Men mest av alt dømmer vi hverandre etter utseende; hva vi har på oss, hvor mye sminke vi bruker, om vi retter håret og så videre. Men det det blir fokusert mest på er det med operasjoner og "forbedringer" av sitt eget utseende. Spesielt det at unge jenter helt nede i 18-års alderen velder å ta silikon og restylane. Men hva så? Hvorfor skal andre bry seg om det? Det er et personlig valg man tar, og det kan ligge mange forskjellige grunner bak akkurat dette valget. Jeg føler egentlig at all plastisk kirurgi blir sett ned på, i hvertfall av de som ikke er i en situasjon hvor de føler at det er det som er løsningen.

Jeg vet at veldig mange jenter(og gutter for den saks skyld) sliter med dårlig selvtillitt når det kommer til utseende. Når det gjelder jenter er dette spesielt når det kommer til pupper. Noen skammes over hvor små pupper de har, og vil ikke vise seg naken foran andre. Mange blir faktisk også mobbet på grunn av dette. Og dette kan føre til problemer videre i livet. Ikke bare dårlig selvtillitt, men frykt for å vise seg offentlig. Frykt for å gå på stranda med tanken i bakhodet at "tenk om folk stirrer på meg, ser at jeg har små pupper og ler av meg". Frykt for å  ikke være bra nok. Mange ser på dette som et stort problem. Så da spør jeg; hva er det som er så farlig med å ta litt silikon? Det trenger nødvendigvis heller ikke være så mye. Om en person får et bedre selvbilde ved å ta silikon, så la personen ta silikon uten at du skal kommentere noe spesielt på det. Og en annen ting også, har en person lyst til å ta en tatovering som dekker hele magen, så la vel for faen personen få lov til det. Det er din egen kropp, og du gjør akkurat hva du vil med den. 

Jeg mener at om det er noe du er misfornøyd med noe, og du har muligheten og penger til det; gjør noe med det. Gjør noe med det slik at du føler deg vel med det selv. Men for all del, gjør det for deg selv og ingen andre. Jeg føler noen ganger at de som utfører en slags operasjon blir sett på som dumme, men jeg synes faktisk de er smarte. De er smarte som vil føle seg bra med seg selv. 

Dette er et tilfeldig bilde jeg fant på Google, men dere ser hvor lite som skal til.

Alena Shishkova før og etter. Megan Fox før og etterSå dere kan dømme selv, var Alena og Megan penere før eller etter operasjonene? Jeg tenker meg nok at de fleste svarer etter. Og det er dette jeg stusser litt på. Folk sier "naturlig er finest" og at det er viktig å bevare den naturlige skjønnheten vår, men likevel synes de personer som Alena og Megan er verdens vakreste mennesker. Dobbelmoral til tusen spør du meg. 

Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg godt kunne tenkt meg en størrelse større pupper, selvom jeg har ganske normal størrelse på puppene fra før av. Og jeg kunne også tenkt meg litt større lepper. Men jeg føler det nesten blir mer og mer normalt at jenter tar silikon og restylane. Så det kroppspresset og skjønnhetspresset det snakkes om, det er det vi selv som lager. 

Hva mener du om saken? 
For eller mot operasjoner?
Kunne du operert deg selv? 

 

Emilie

Det finnes gode mennesker

Hei alle sammen

Jeg må bare dele denne videoen jeg kom over da noen hadde delt denne på Facebook. Jeg må si at jeg faktisk fikk ordentlig tårer i øynene. Helt utrolig hvor gode noen mennesker er, virkelig. Anbefaler alle sammen å ta en titt på videoen og lese hva som er skrevet under. Dere kan trykke dere inn på artikkelen HER

Bildet er tatt fra videoen.

Er det ikke fantastiskt at det finnes slike mennesker??

 

Emilie

Treningsnarkoman?

Jeg tror jeg kommer til å bruke denne bloggen til å motivere meg selv litt ekstra til å trene. Mye mulig jeg kommer til å legge ut bilder av for eksempel fremgangen i treningen min, altså for å se resultatene jeg får. Det at jeg på en måte har noe å jobbe frem mot, å se bedre ut enn forrige gang jeg la ut et innlegg med "formbilder". Hadde dette vært interessant for dere å lese om?

Trening er jo en stor del av hverdagen til mange mennesker, og dette gjelder også jeg. Helt fra jeg begynte på barneskolen har jeg drevet med idrett, og jeg spilte håndball i 10 år frem til jeg gikk i 2. klasse på videregående. Etter dette har jeg bare trent på treningssentre for meg selv. Mange sa til meg da jeg sluttet på hånball "du kommer til å holde ut maks 2 måneder på treningsstudio, for da er det nytt og spennende", men 2-3 år senere trener jeg fortsatt på studio. Uten trening vet jeg faktisk ikke hva jeg skulle gjort, for jeg føler det er en måte jeg kan rense hodet litt. Jeg får ut aggresjon og sinne som eventuelt ligger og trigger på innsiden, og jeg får være i min egen, lille boble for en liten stund. Jeg tror treningen har hjulpet meg veldig mye opp gjennom årene. Litt som terapi for sjelen. 

Grunnen til at jeg trener er jo opplagt for å være i bra form, men ikke bare det. Jeg trener for å føle meg vel med meg selv. Med kroppen min. Det er jo ikke noe å legge skjul på at man trener fordi man har lyst til å se bra ut. Jeg personllig synes det er skikkelig fint med markerte muskler, både på gutter og jenter. Men selvfølgelig, et sted går jo såklart grensa.

I dag har jeg faktisk vært innom Elixia hele to ganger, og hadde to ganske bra økter.

Dette bildet tok jeg tidligere i dag(mellom øktene). Det er litt for å se formen i dag, sånn at jeg har noe å gå ut ifra. Det må sies at jeg ikke strammer veldig på bildet, men. Jeg skal i militæret i august, så jeg har jo et konkret mål jeg trener frem mot, men jeg har satt med en del delmål før den tid. Som for eksempel å klare pull-up, dips, og at jeg skal se en markert muskulatur på meg selv. Og kondisjonen min må drastisk forbedres.

Dette bildet tok jeg egentlig på tull i dag morges, men jeg fikk faktisk en del komplimenter på det. 

Vil du jeg skal skrive mer om trening?
Synes du det hadde vært interessant om jeg la ut "formbilder"(fremgamgsbilder) en gang innimellom?? 

 

Emilie

Oscar 2014

Hallo hei osv

Oscar-utdelingen var i natt, og som mange vet var Ellen DeGeneres host for selve showet. Og hun gjorde en fantastisk jobb. Personlig er er veldig fan av henne, og synes hun er en av de kuleste kvinnemenneskenne som finnes. Det virker som om hun hele tiden er seg selv, og det virker også som om hun koser seg skikkelig med det hun gjør.

Ellen er en skikkelig show-dame, og får med seg alle rundt seg på nesten akkurat det hun vil. Her kan dere se et såkalt selfie hun tok med kremen av Hollywood midt under selve showet og sendingen. Haha hun er bare helt rå, får ikke sagt det nok ganger. Bare sånn før jeg glemmer det så synes jeg Emma Watson var slående vakker, etter min mening en av de vakreste.

Prisen for årets kvinnelige hovedrolle gikk til Cate Blanchett.

Matthew McConaughey vant årets mannlige hovedrolle. Her sammen med sin vakre kone.

Jared Leto fikk Oscar for beste mannlige støtteskuespiller. Kjekk som alltid, og synes det lange håret kler ham.Lupita Nyong'o vant beste kvinnelige støtteskuespillerDet var også mange andre vakre kjoler å se på den røde løperen, der iblant Angelina Jolie, Kate Hudson, Jennifer Lawrence og Naomi Watts.Prisen for kveldens flotteste par velger jeg å gi til Angelina Jolie og Brad pitt. Filmen "Gravity" fikk hele 7 statuetter med seg fra kveldens galla, og filmen "12 years a slave" stakk av med den største prisen av dem alle, nemlig årets film.

Så du på Oscar-utdelingen?
Hva synes du?
Hvem mener du burde vunnet? 

 

Emilie

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Mars 2014


hits