Rosa glansvask?

Jeg er en person som lett blir lei av mitt eget utseende, og alltid er på jakt etter forandringer. Og når det kommer til dette med utseende, så er håret det som er enklest å forandre på uten at det nødvendigvis får store konsekvenser senere. I hvertfall med sammenligning med operasjoner osv. Så nå har jeg da en liten stund tenkt på at jeg vil ta en rosa glansvask i håret mitt. Ikke i en veldig drastisk rosafarge, men mer en pastellrosa. Nå har jeg jo en ganske "normal" blondfarge, litt kommuneblondt med litt oranseskjær. 

Er det noen som har noen erfaringer med rosa glansvask som kan gi meg noen tips(hvilket merke, hvilken farge, slitasje, nyanser osv)? Og som evt. har noen bilder av hvordan det ble. Og hvordan fargen kan komme til å bli i mitt hår.

Hadde satt veldig stor pris på svar ang dette. Så hva synes dere, yey og ney??


♥Emilie

Innkjøp

Hei igjen

Har lovet at jeg skal legge ut bilder av det jeg har kjøpt meg i det siste, så nå har jeg prøvd meg litt frem med kameraet. Så ja, her er det da. Genser fra Urban, boyfriendjeans fra Mary Kate og Ashley Olsen fra Bikbok


DrDenim bukse fra Carlings, enkel hvit singlet fra Bikbok

Genser fra Swag

Hettegenser fra Urban


Olajakke fra Urban

Solbriller fra Bikbok

Siden dette var første gangen jeg prøvde ordentlig å bruke et kamera, så ble det jo en del mislykkede bilder også. Her kan dere jo se to av de. Haha jeg må nesten le litt av hvor dårlig jeg er med kamera. Men det kommer seg vel. 

Ååååå så sinna..

Sååå, hva synes dere om innkjøpene??

Og beklager om bildene ikke ble helt 100%, men som sagt, jeg suger..

 

Emz

Et par små bilder av meg og min outfit

Nå har vi nettopp kommet hjem igjen fra Aker Brygge. Turen ble ikke så veldig lang da det var kaldt som f(aen)y, så vi knipset bare et par bilder før vi dro. Vil ikke si at det ble helt vellykket, men. Det får så være. Hva synes dere?Jeg lurer på en ting: vet noen sånn helt seriøst om en måte å tjene penger på sånn ganske fort? Og ganske lett? Heheh..

Ha en fantastisk fredag og en god helg enn så lenge, vi snakkes(blogges??) nok senere.

 

Masse kalde nusser

Fineste outfiten du noen gang har sett

Sko, Urban - tights, aner ikke - genser, monki
Dette er ikke et seriøst innlegg for dere som tror det. Dette var noe jeg slang på meg fordi jeg satt i joggedress, og vi skulle ta trikken fra Ullern til Løkka. Slang også med et fantastisk fint bilde av meg som beskriver dagen min ganske bra.

Vad tycks?

 

Emilie

... a dance with the devil might last you forever

Lange, søvnløse netter fører til mange rare påfunn. I natt har jeg vært hos den ene bestevenninnen min, og vi fant brått ut at vi skulle sminke oss som Rick Genest - også kalt "The Zombie" - etter å ha sett en film av han på nettet. For de som ikke veit hvem han er:Først sminket Martine meg, og her har dere resultatet:

Deretter sminket jeg Martine:

Selvfølgelig ble ikke resultatet like bra som originalen, men jeg må si at vi var ganske fornøyde med det vi fikk til, med tanke på at dette er noe vi aldri har gjort før.

Så, hva synes dere? 

 

Emilie

På ønskelisten

Har surfet litt rundt på nettet i det siste, og jeg har funnet noen(egentlig veldig mange) klesplagg jeg har lyst på. Dessverre strekker ikke lommeboken til, men er jo lov til å drømme seg litt bort. Under kan dere se noen av favorittene mine.

Alt på bildet under er fra Sheinside.

Tingene på dette bildet kan du finne på Nelly.

Det er jo også mange som spør meg om hvilken stil jeg har. Men helt ærlig, så vet jeg ikke. Jeg vil ikke si at jeg har noen spesiell type stil. Jeg går i de klærne jeg synes er fine og de jeg trives å gå i. Jeg er veldig lite opptatt av merkeklær, tror faktisk det dyreste plagget jeg eier koster 700-800 kr. Og jeg har heller aldri vært veldig opptatt av å følge trender.

Likte du noen av klesplaggene? Hvordan type klær liker du? Hvor pleier du å handle klær på nettet?

Jeg vil også tipse dere om en konkurranse som kan hjelpe deg med å få flere lesere til bloggen din, noe som kanskje kan være interessant for mange. Det du trenger å gjøre er å klikke HER, så følger du det som står i dette innlegget. Veldig enkelt, og det er for alle. Lykke til(selvom jeg håper jeg vinner da, hehe)

 

Emilie

Alle mine hårfarger

Som jente er jo ganske opptatt av utseende, deriblant håret. Helt fra 8. klasse har jeg farget, stripet og bleket håret mitt i mange forskjellige farger. Tenkte jeg skulle vise dere litt av de forskjellige fargene jeg har hatt gjennom årene. Jeg er jo naturlig ganske lys blond, men det har jeg dessverre ikke bilde av. Bildene blir heller ikke satt i riktig rekkeføle i forhold til når jeg hadde hva. Jeg har heller ikke bilder av alle fargene jeg har hatt. 

Her var jeg helt platinablond

Lys blond


Mørk blond

Ombré


Svart med rosa/lilla-skjær

Svart/rosa ombré

Brunt

Brunt med oransje-skjær(synes ikke så godt)

Og sånn er det nå, en blondfarge

Dette ble mange bilder, men sånn går det når man har hatt så mange forskjellige hårfarger. Jeg har i tillegg til dette hatt mørk brunt hår, brunt med rødskjær og en naturlig blondfarge som jeg kommer på i farten.

Hva synes dere?
Hvilken farge likte dere best?

 

Emilie 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Mars 2014


hits